Skupstina 15 jun 1 - Усвојена допуна - Бесеровац: СНС крши споразум - од данас техничка коалиција, Теодоровић: Легитиман предлог већине
ИСТАКНУТО ТРАКА

Усвојена допуна – Бесеровац: СНС крши споразум – од данас техничка коалиција, Теодоровић: Легитиман предлог већине

pin - Усвојена допуна - Бесеровац: СНС крши споразум - од данас техничка коалиција, Теодоровић: Легитиман предлог већине

На почетку седнице Скупштине општине усвојен је предлог 17 одборника СНС да се прошири дневни ред и у наставку седнице расправља о смени председника и чланова управног одбора Дома здравља и по једног члана статутарне и комисије за избор и именовања који су са листе СПС.

Усвојено је такође да се данас и изаберу нови чланови и председник Управног одбора и чланови комисија.

Ненад Бесеровац, председник ОО СПС упозорио је на формално-правне недостатке предлога, те да није одржана седница комисије за избор и именовања.

Ово је грубо кршење коалиционог споразума који су потписали СПС и СНС, а за који су лично дали сагласнот Вучић и Дачић. Од данас имамо техничку коалицију и убудуће ће односе у коалицији решавати централе наших странака – рекао је Бесеровац.

Он је наговестио да ће о свему бити обавештено Министарство државне управне и локалне самоуправе и позвао одборнике да се у наставку седнице усвоје одлуке које су у интересу свих грађана.

Теодор Тедоровић (СНС) је прочитао став своје одборничке групе која је предложила допуну дневног реда.

-Све је јасно и не постоје процедуралне грешке. Постоји предлог 17 одборника који чине скупштинску већину – рекао је Теодоровић.

За допуну дневног реда гласало је 17 одборника СНС, док је 9 одборника СПС било против.

Седница је настављена.

Ускоро опширније…

Related Images: