Majevica traktor - НА САЈАМ У БОГАТИЋУ У СУБОТУ СТИЖЕ ПРВИ СРПСКИ ТРАКТОР "МАЈЕВИЦА"
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

НА САЈАМ У БОГАТИЋУ У СУБОТУ СТИЖЕ ПРВИ СРПСКИ ТРАКТОР „МАЈЕВИЦА“

pin - НА САЈАМ У БОГАТИЋУ У СУБОТУ СТИЖЕ ПРВИ СРПСКИ ТРАКТОР "МАЈЕВИЦА"

– Припреме за Први међународни сајам пољопривреде, који ће се одржати у суботу 5. марта су добро обављене – рекао је Теодор Теодоровић, председник организационог одбора ове сајамске приредбе.

Учешће на сајму је потврдио велики број излагача из Србије, Северне Македоније и Босне и Херцеговине, а представиће се широким спектром производа – од семенске робе до пластеника, механизације и дронова који се све више користе у пољопривреди.

Теодоровић је потврдио да ће на Сајму у Богатићу излагати и компанија „Мајевица“ из Бачке Паланке, која је произвођачима добро позната по квалитетно и широко асортиману пољопривредне механизације.

Посетиоци сајма ће, међутим, први имати прилику да уживо виде нови, први српски трактор „Мајевица 90КС“ чија производња је почела у Бачкој Паланки и који је већ доступан на тржишту.

Сајам почиње у 10 сати и трајати до поподне, до 17 сати. Организује се у спортској сали Мачванске средње школе и на простору испред сале где ће бити изложена пољопривредна механизација и опрема.

Д.Г.

Related Images: