Naslovna 3 - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ:О САРАДЊИ СА ПРОKУПЉЕМ, ГРИНФИД ИНВЕСТИЦИЈИ, КОМУНАЛНИМ ДЕЛАТНОСТИМА...
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ:О САРАДЊИ СА ПРОKУПЉЕМ, ГРИНФИД ИНВЕСТИЦИЈИ, КОМУНАЛНИМ ДЕЛАТНОСТИМА…

pin - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ:О САРАДЊИ СА ПРОKУПЉЕМ, ГРИНФИД ИНВЕСТИЦИЈИ, КОМУНАЛНИМ ДЕЛАТНОСТИМА...

Oдборници Скупштине општине Богатић су на данас одржаној седници усвојили одлуку о успостављању сарадње између града Прокупља и општине Богатић на привредним, научним, културним, спортским, васпитно-образовним и свим другима пољима где за то постојеће могућности и обострани интерес.

Након усвајања ове одлуке биће сачињен споразум о сарадњи који ће потписати градоначелник Прокупља и председник општине Богатић.

Усвојена и измена одлуке о одређивању вршилаца комуналних делатности, па ће убудуће ЈКП „Богатић“ обављати зимско одржавање улица и путева на подручју општине.

Још један корак је од данас ближе гринфилд инвестиција коју је планирало предузеће „Инфофин“ из Лознице. У питању је изградња хотела са отвореним и затвореним базенима и пратећим садржајима, а данас је усвојен елаборат о оправданости отуђења грађевинског земљишта без накнаде овом предузећу. Ово земљиште се налази у индустријској зони у Богатићу где је својевремено била планирана изградња енергане на биомасу.

Пошто је Дарко Машић, директор Туристичке организације поднео оставку, одборници су данас именовали Марију Мартиновић за нову директорку ТО општине Богатић.

Related Images: