PORTAL ACA VESIC - АЛЕКСАНДАР ВЕШИЋ ИЗ МЕТКОВИЋА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ЗА ОДБОРНИКА
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

АЛЕКСАНДАР ВЕШИЋ ИЗ МЕТКОВИЋА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ЗА ОДБОРНИКА

pin - АЛЕКСАНДАР ВЕШИЋ ИЗ МЕТКОВИЋА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ЗА ОДБОРНИКА
ACA VESIC FLAJER - АЛЕКСАНДАР ВЕШИЋ ИЗ МЕТКОВИЋА, КАНДИДАТ НА ЛИСТИ БР. 2 - СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА ЗА ОДБОРНИКА

       Често оспоравани и сатанизовани, српски радикали су били и остали једина странка у политичком шаренилу Србије која се бори за очување територијалне целовитости и суверенитета наше отаџбине. Преживели смо буре и олује и све то захваљујући идеологији која је постала бесмртна оног момента када је председник Српске радикалне странке др Војислав Шешељ одлучио да све оно што је написао и одбрани пред целим светом у Хашком трибуналу.  Управо из тих разлога и јесам један од поштовалаца идеје „Србија Србима и свима онима који хоће у њој да живе.“ Ако смо националити, нисмо шовинисти, јер су припадници Српске радикалне странке људи различитих националности и вероисповести.

   Када је општина Богатић у питању, ту имамо јасно дефинисане циљеве, првенствено велики инфраструктурни пројекти као што су водовод и канализација, који ће омогућити долазак фабрика. Подсетићу грађане да се са реализацијом пројекта канализације почело управо у време када је Српска радикална странка била водећа политичка снага у нашој општини и када је на сточној пијаци у Богатићу за те потребе изграђена главна црпна станица.

          Тим Српске радикалне странке уколико добије поврење грађана општине Богатић планира озбиљно да се ухвати у коштац са  проблемом пољопривредника и њиховим положајем у друштву. Сматрамо да имамо довољно стручности и капацитета да будемо карика између наших житеља и ресорног министарства, јер поред људских, на територији наше општине имамо и доста природних ресурса које треба искористити за добробит свих наших грађана.

           На крају , желим да истакнем да је ово програм који има за циљ просперитет наше општине, да ми немамо ништа ни против кога, него имамо нешто за све нас и да своју енергију усмеравамо ка реализацији истог.Позивам све суграђане да на престојећим локалним изборима 17. децембра подрже изборну листу ДР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ – СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА, која се на гласачком листићу налази под редним бројем 2.

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕО БОГАТИЋ!

(Плаћено оглашавање)

Related Images: