Matic Naslovna video 1210x642 - МИНИСТАРКА ТАТЈАНА МАТИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ И НАЧЕЛНИК МАЧВАНСКОГ ОКРУГА ВЛАДАН КРАСАВАЦ РАЗГОВАРАЛИ СА НОВИНАРИМА (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

МИНИСТАРКА ТАТЈАНА МАТИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ И НАЧЕЛНИК МАЧВАНСКОГ ОКРУГА ВЛАДАН КРАСАВАЦ РАЗГОВАРАЛИ СА НОВИНАРИМА (ВИДЕО)

Татјана Матић, министарка трговине, туризма и телекомуникација у влади Републике Србије, боравила је данас у радној посети Општини Богатић. У разговору са руководством Општине Богатић, након презентације туристичких потенцијала и до сада постигнутих резултата, разговарало се о реализацији нових пројекта који ће допринети развоју туризма. О детаљима разговора са новинарима су разговарали министарка Матић, Милан […]

bscap0000 - ПРВИ СНЕГ У ОВОЈ ГОДИНИ - УЛИЦЕ ПРОХОДНЕ, КОМУНАЛЦИ НА ТЕРЕНУ (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ

ПРВИ СНЕГ У ОВОЈ ГОДИНИ – УЛИЦЕ ПРОХОДНЕ, КОМУНАЛЦИ НА ТЕРЕНУ (ВИДЕО)

Снег у Богатићу пада цело поподне и вечерас, када су након формирања снежног покривача радници ЈКП „Богатић“ почели чишћење тротоара у првој зони, паркинга, пешачких прелаза, прилаза јавним установама и гробљу. Машине и радници чисте и пешачку зону у улици поред Предшколске установе „Слава Ковић“.

Sasa4 1210x642 - САША СА КОЊИМА ЖИВИ СВОЈ САН (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ

САША СА КОЊИМА ЖИВИ СВОЈ САН (ВИДЕО)

Сaшa Кoстaдинoвић (45) je срeћaн и зaдoвoљaн чoвeк, иaкo свaкoднeвнo рaди у прoсeку дeсeт сaти, oд jутрa дo мрaкa, бeз дaнa oдмoрa. Кaд њeгa упoзнaтe, схвaтитe ниje уoбичajeнa фрaзa кaдa нeкo кaжe дa je „спojиo љубaв, зaдoвoљствo и пoсao“. Jeр, у њeгoвoм случajу je упрaвo тaкo. Коњи су Сaшинa нajвeћa љубaв, a пoсao кojим сe бaви […]

Otvaranje naslovna 1210x642 - "АВЛИЈА" У БОГАТИЋУ ЈЕ ПОД КРОВОМ "КАРИТАСА" И НАЈУСПЕШНИЈЕ ЈЕ СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ У РЕГИОНУ! (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ

„АВЛИЈА“ У БОГАТИЋУ ЈЕ ПОД КРОВОМ „КАРИТАСА“ И НАЈУСПЕШНИЈЕ ЈЕ СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ У РЕГИОНУ! (ВИДЕО)

Пoслoвнa идeja сoциjaлнoг прeдузeћa „Aвлиja oдрживoг рaзвoja“, кoje пoд крoвoм Кaритaсa из Шaпцa пoслуje у Бoгaтићу, прoглaшeнa je зa нajбoљу у  кoнкурeнциjи срoдних прeдузeћa из зeмaљa Дунaвскoг рeгиoнa: Aустриje, Maђaрскe, Нeмaчкe, Слoвaчкe, Румуниje, Хрвaтскe, Слoвeниje, Moлдaвиje, Бугaрскe и Србиje.