Popadic prima 1210x642 - (ВИДЕО) ВЛАДАН ПОПАДИЋ, ДИРЕКТОР ЈКП "БОГАТИЋ": ЗА ПОВЕЉУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЗАСЛУЖНИ СВИ РАДНИЦИ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

(ВИДЕО) ВЛАДАН ПОПАДИЋ, ДИРЕКТОР ЈКП „БОГАТИЋ“: ЗА ПОВЕЉУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЗАСЛУЖНИ СВИ РАДНИЦИ

JКП „Бoгaтић“ je дoбитник Пoвeљe oпштинe Бoгaтић зa изузeтaн дoпринoс у бoрби прoтив кoрoнa вирусa у 2020. гoдини. Дирeктoр прeдузeћa Влaдaн Пoпaдић изjaвиo je дa су признaњe зaслужили сви рaдници зa пoжртвoвaн дaнoнoћни рaд и изрaзиo зaхвaлнoст лoкaлнoj сaмoупрaви зa инвeстициje кoje су дoпринeлe тeхничкoм oпрeмaњу прeдузeћa које је захваљујући томе у време пандемије успешно […]

Filip Maletic 2 1148x642 - (ВИДЕО) ФИЛИП МАЛЕТИЋ, ДОБИТНИК ПЛАКЕТЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ: ВРАТИЋУ СЕ У БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

(ВИДЕО) ФИЛИП МАЛЕТИЋ, ДОБИТНИК ПЛАКЕТЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ: ВРАТИЋУ СЕ У БОГАТИЋ

Филип Maлeтић (23), нajбoљи студeнт Криминaлистичкo-пoлициjскoг унивeрзитeтa, a сaдa припaдник Пoлициjскe упрaвe зa Грaд Бeoгрaд, добитник је Плакете општине Богатић. Признање му је уручено на свечаности поводом 10. септембра, Дана општине. Своје импресије о признању које примио овај узорни младић поделио је са гледаоцима нашег портала. Д.Г.

Danilovic 1094x642 - ВИДЕО: МИЛОШ ДАНИЛОВИЋ, ДОБИТНИК ПЛАКЕТЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ - НАЈДРАЖЕ ЈЕ ПРИЗНАЊЕ ИЗ ЗАВИЧАЈА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

ВИДЕО: МИЛОШ ДАНИЛОВИЋ, ДОБИТНИК ПЛАКЕТЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ – НАЈДРАЖЕ ЈЕ ПРИЗНАЊЕ ИЗ ЗАВИЧАЈА

Поручник др Милош Даниловић, рођен у Клењу, један је од лауреата Плакете општине Богатић, признања које му је уручено синоћ на свечаној академији поводом 10. септембра, Дана општине. Милош је 2017. године завршио Медицински факултет Војномедицинске академије на Универзитету одбране у Београду као најбољи студент треће класе. За шест година студирања није добио мању оцену […]

Milan Damnjanovi 1094x642 - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ: БОГАТИЋ ИДЕ ПУТЕМ РАЗВОЈА (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ: БОГАТИЋ ИДЕ ПУТЕМ РАЗВОЈА (ВИДЕО)

На свечаној академији поводом Дана општине Богатић председник Милан Дамњановић је истакао најважније резултате у протеклом периоду и говорио о плановима за бржи развој и унапређење животног стандарда становника општине Богатић.

IMG 0236 1210x642 - ДРАГАН АЋИМОВИЋ: У РАДИКАЛЕ ПРЕШЛО ДВОЈЕ СОЦИЈАЛИСТА, САДА ИМАМО ШЕСТ ОДБОРНИКА (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ

ДРАГАН АЋИМОВИЋ: У РАДИКАЛЕ ПРЕШЛО ДВОЈЕ СОЦИЈАЛИСТА, САДА ИМАМО ШЕСТ ОДБОРНИКА (ВИДЕО)

Председник Општинског одбора СРС Драган Аћимовић после седнице Скупштине општине Богатић, на којој је потврђено да су СПС напустили Мирослав Дабић и Марица Николић и прешли у Српску радикалну странку, рекао је следеће:

1 1 1210x642 - ОСТАЛО ИХ 7: НАСТАВЉЕНО ОСИПАЊЕ СПС У СКУПШТИНИ - ДАБИЋ И НИКОЛИЋ ПРЕШЛИ У РАДИКАЛЕ И ВЛАДАЈУЋУ КОАЛИЦИЈУ (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

ОСТАЛО ИХ 7: НАСТАВЉЕНО ОСИПАЊЕ СПС У СКУПШТИНИ – ДАБИЋ И НИКОЛИЋ ПРЕШЛИ У РАДИКАЛЕ И ВЛАДАЈУЋУ КОАЛИЦИЈУ (ВИДЕО)

Редовно заседање Скупштине општине Богатић, уз одлуке које су усвојене, данас је обележио нови трансфер одборника Социјалистичке партије Србије. На самом почетку заседања Синиша Пузић, председник Скупштине општине, саопштио је да одборници са листе СПС Мирослав Дабић и Марица Николић од данас званично прелазе у одборничку групу Српске радикалне странке. Раније су одборничку групу СПС […]

Sinisa Puzic 1210x642 - СИНИША ПУЗИЋ: НЕГОВАЊЕ КУЛТУРЕ СЕЋАЊА ДОПРИНОСИ ДУХОВНОМ ОПСТАНКУ И НАПРЕТКУ (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ

СИНИША ПУЗИЋ: НЕГОВАЊЕ КУЛТУРЕ СЕЋАЊА ДОПРИНОСИ ДУХОВНОМ ОПСТАНКУ И НАПРЕТКУ (ВИДЕО)

На манифестацији „Да рата више не буде“, организованој данас на Бубањи, којом је обележено 80 година од устанка против фашизма, Синиша Пузић, председник Скупштине општине Богатић је нагласио потребу неговања културе сећања, што доприноси духовном опстанку и свеукупном напретку.

Naslovna 2 1024x642 - ОПШТИНА БОГАТИЋ СЕ ЗАХВАЛИЛА И ОДАЛА ПРИЗНАЊЕ БОРЦИМА ИЗ 1999. (ВИДЕО)
МАЧВА ПРЕС ТВ

ОПШТИНА БОГАТИЋ СЕ ЗАХВАЛИЛА И ОДАЛА ПРИЗНАЊЕ БОРЦИМА ИЗ 1999. (ВИДЕО)

Први пут после 22 године локална самоуправа је, на велики празник Видовдан, указала част борцима и захвалила им се на храбрости и јунаштву. Уз захвалнице уручена им је симболична новчана помоћ.

Oftalmolog Naslovna - ДР МАРТИНОВИЋ: ОВОГ МЕСЕЦА СТИЖЕ ОПРЕМА ЗА ОФТАЛМОЛОШКИ КАБИНЕТ У ДОМУ ЗДРАВЉА (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

ДР МАРТИНОВИЋ: ОВОГ МЕСЕЦА СТИЖЕ ОПРЕМА ЗА ОФТАЛМОЛОШКИ КАБИНЕТ У ДОМУ ЗДРАВЉА (ВИДЕО)

Почетком рада офталмолошког кабинета унапређује се и заокружује специјалистичко-консултативна делатност у Дому здравља. Услуге лекара специјалиста све доступније у овој установи, па не морају да путују у Шабац. За опремање офталмолошког кабинета Општина Богатић издвојила више од 2.000.000 динара. У наредних месец дана у Дому здравља биће опремљен офталмолошки кабинет – потврдио је за Мачва […]