Udes Naslovna1 - ДАНИЈЕЛА (18) ИЗГУБИЛА ЖИВОТНУ БИТКУ ДВА МЕСЕЦА ПОСЛЕ НЕЗГОДЕ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ДАНИЈЕЛА (18) ИЗГУБИЛА ЖИВОТНУ БИТКУ ДВА МЕСЕЦА ПОСЛЕ НЕЗГОДЕ

pin - ДАНИЈЕЛА (18) ИЗГУБИЛА ЖИВОТНУ БИТКУ ДВА МЕСЕЦА ПОСЛЕ НЕЗГОДЕ

Данијела П. (18) из Бадовинаца, која је тешко повређена у саобраћајној несрећи 15. октобра у Богатићу, у којој је погинуо њен отац Радиша П. (48), после два месеца изгубила је животну битку.

Девојка је јутрос преминула у шабачкој болници.

Несрећа се догодила око 2,30 часова када су се отац и ћерка враћали кући са свадбе блиског рођака у једној свечаној сали у Богатићу. Радиша је ћерки уступио место возача мада није имала положен возачки испит, јер је на слављу пио алкохол и сматрао да ће их она безбедно вратити кући.  На изласку из Богатића аутомобил је из непознатих разлога слетео са пута, ударио директно у дрво и скоро се преполовио.

Отац је изгубио живот на месту несреће,  а Данијелу је без свести, са повредама главе и грудног коша,  хитна служба Дома здравља из Богатића транспортовала до болнице у Шапцу одакле је, пошто јој се здравствено стање погоршало, пребачена у Клинички центар у Београду.

Лекари су се борили да јој спасу живот, али није било помака, па је из Клиничког центра после извесног времена пребачена у болницу у Шапцу.

– Све време је била у коми, али су њени најближи веровали да ће се опоравити. Одлазили су јој у посету сестре и мајка, лекари су дозволили у нади да ће се пробудити. Понекад је, међутим, само отворила очи и пустила сузу – испричао је близак пријатељ породице.

У селу су неутешни због смрти младе девојке и трагедије која је задесила ову породицу која је пре два месеца остала без оца и супруга Радише, а сутра ће на вечни починак испратити и најстарију ћерку Данијелу.

Д.Г.

(Насловна фотографија – илустрација архива Мачва Прес)

Related Images: