Selo Crna Bara Foto D.G 1210x642 - ДЕТАЉИ УЖАСА У ЦРНОЈ БАРИ: БАЦИО КРВАВ НОЖ ТЕК КАД ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПУЦАЛА
ИСТАКНУТО ТРАКА

ДЕТАЉИ УЖАСА У ЦРНОЈ БАРИ: БАЦИО КРВАВ НОЖ ТЕК КАД ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПУЦАЛА

pin - ДЕТАЉИ УЖАСА У ЦРНОЈ БАРИ: БАЦИО КРВАВ НОЖ ТЕК КАД ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПУЦАЛА

Драму у кући Биљане И. (58) у Улици Витомировића Марјановића у Црној Бари, код Богатића, коју је напао и два путем ножем убо у пределу груди комшија Иван И. (27) два разрешили су полицајци из Богатића.

Патрола која је била у близини, па су полицајци брзо стигли  и пуцњима упозорења приморала нападача да баци крвав нож на земљу када је после крвавог пира кренуо својој кући. Лисице ставили на сред дворишта и привели у полицијску станицу, а против њега ће бити поднета кривична пријава за покушај убиства.

– Он живи преко пута Биљанине куће и када дошао напао ју је вербално и физички. Јурио је жену по кући са ножем у руци и када је сустигао два пута је убо у пределу груди. Никога није било да јој помогне, а неко код комшија је позвао полицију када је из  куће чуо јауке и запомагање – навео је наш извор.

На саслушању у полицији он  је признао да је украо аутомобил Биљаниног супруга, а који је пронађен на путу за Баново Поље. Претпоставља се да је комшиницу напао због тога што је био бесан јер су крађу пријавили полицији, али ће мотиви напада бити откривени у наставку истраге.

Ивана у селу познају као проблематичног младића који има и полицијски досије због разбојништва, крађа аутомобила и насиља у породици.

Биљана И. је хоспитализована у шабачкој болници, на одељењу хирургије и није животно угрожена.

Д.Грујић

Related Images: