1 13 1210x642 - НЕСРЕЋА У ГЛУШЦИМА - КАМИОН СЕ ЗАПАЛИО У ПОКРЕТУ И ПОТПУНО ИЗГОРЕО
ИСТАКНУТО ТРАКА

НЕСРЕЋА У ГЛУШЦИМА – КАМИОН СЕ ЗАПАЛИО У ПОКРЕТУ И ПОТПУНО ИЗГОРЕО

pin - НЕСРЕЋА У ГЛУШЦИМА - КАМИОН СЕ ЗАПАЛИО У ПОКРЕТУ И ПОТПУНО ИЗГОРЕО

Камион са приколицом превозника из Богатића изгорео је јутрос у месту Глушци на путу Богатић – Сремска Митровица.

– Возило се јутрос око 2 сата запалило у покрету и возач је на срећу одмах приметио пожар па је зауставио камион. Покушао је да ватру угаси противпожарним апаратом, али није успео, па се цео камион претворио у буктињу из које је куљао густ дим – навео је наш извор.

3 1 473x630 - НЕСРЕЋА У ГЛУШЦИМА - КАМИОН СЕ ЗАПАЛИО У ПОКРЕТУ И ПОТПУНО ИЗГОРЕО

Очевици несреће описали су да је пламен био висок око 20 метара, на камиону су експлодирале гуме, а делови који су горели прштали су около у пречнику до стотину метара.

– Камион је био напуњен горивом и сва срећа није дошло до експлозије. Изгорела је чак и шасија па се може наслутити колико висока температура је била. Све ове околности су отежавале посао ватрогасцима спасиоцима али су они упорно три сата гасили пламен – сазнајемо из извора блиских истрази.

Возач није повређен, а камион је потпуно изгорео и материјална штета је велика. Како сазнајемо, био је натоварен железничким железничком опремом.

Због увиђаја који су обавили припадници полиције и дежурни јавни тужилац, као и чишћења пута, саобраћај  је био у прекиду све до 13 часова.

Д.Г.

Related Images: