Energetska efikasnost Naslovna 1024x642 - ОТВОРЕН КОНКУРС - ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ И КОТЛОВА, ИЗОЛАЦИЈА КУЋА УЗ ПОДРШКУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ И МИНИСТАРСТВА ЕНЕРГЕТИКЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ОТВОРЕН КОНКУРС – ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ И КОТЛОВА, ИЗОЛАЦИЈА КУЋА УЗ ПОДРШКУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ И МИНИСТАРСТВА ЕНЕРГЕТИКЕ

pin - ОТВОРЕН КОНКУРС - ЗАМЕНА СТОЛАРИЈЕ И КОТЛОВА, ИЗОЛАЦИЈА КУЋА УЗ ПОДРШКУ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ И МИНИСТАРСТВА ЕНЕРГЕТИКЕ

Општина Богатић наставља пројекат суфинансирања мера енергетске санације уз подршку Министарства енергетике и рударства.

Из општинске управе су обавестили грађане да је расписан јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији општине Богатић, за шта су општина Богатић и Министарство рударства и енергетике издвојили 6,25 милиона динара.

Јавни позив је отворен до краја године, односно до утрошка средстава и објављен je на званичној интернет презентацији општине Богатић. Заинтересовани грађани се о детаљима могу информисати и лично у општинској управи.

Прошле године овај пројекат је успешно реализован и потврдио је своју оправданост. Средства су одобрена свим грађанима који су конкурисали и они су на својим породичним објектима заменили столарију, поставили топлотну изолацију и набавили нове котлове.

На овогодишњем конкурсу могу да учествују сви власници породичних кућа, укључујући и оне који су раније користили средства за финансирање енергетске ефикасности.

Д.Г.

Related Images: