Otvorena izlozba - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)
ИСТАКНУТО СПОРТ

Otvoren V CACIB u Bogatiću – veličanstvena atmosfera na stadionu „Mačve“ (FOTO)

pin - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)

Peta međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB Bogatić 2016. otvorena je u 10 sati. U prisustvu velikog broja ljudi, međunarodnih sudija Svetske kinološke federacije i generalnog sekretara Kinološkog saveza Srbije dr Mahmuda Al Dagistanija izložbu je otvorio Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić.

On je, pored ostalog rekao da je veliko zadovoljstvo što je danas u Bogatiću dosad najveći broj izlagača iz 22 evropske države.

Atmosfera na stadionu „Mačve“, gde se izložba održava je veličanstvena! Oko deset ocenjivačkih ringova je velika gužva. Ljubitelji pasa, od kojih su mnogi porodično došli, imaju priliku da vide više od 150 rasa.

Organizatori su pripremili više od 200 pehara koji spremno čekaju najbolje u svim razredima i rasama, a pripremljeo je i dosta specijalnih priznanja.

Na kraju izložbe biće nagrađena tri najlepša mlada i tri najlepša zrela psa na izložbi.

Otvaranje 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena7 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena13 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena3 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena6 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena10 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena1 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena5 300x225 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena 300x400 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)Ocena2 300x400 - Otvoren V CACIB u Bogatiću -  veličanstvena atmosfera na stadionu "Mačve" (FOTO)

 

Related Images: