Skupstina 31 03 - Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi
ИСТАКНУТО ТРАКА

Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi

pin - Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi

Drugi put ovog meseca, možda poslednji put u ovom sazivu, danas su se sastali odbornici Skupštine opštine Bogatić, na 38. sednici.

Smenjivanje kadrova Grupe građana „Pozivina Mačva“, Darka Mašića sa funkcija direktora Turističke organizacije Opštine Bogatić i Ivana Radovanovića sa funkcije direktora Kulturno-obrazovnog centra, obeležilo je današnje zasedanje.

Lamentiranje odbornika o predlozima za smenjivanje dva direktora javnih ustanova nepun mesec dana pred izbore, prekinuo je Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić:

–  Svima je jasno kada su u pitanju kadrovske promene da iz njih stoje političke odluke. Tako je bilo i ranije. Ja kao predsednik Opštine sarađujem sa svim direktorima, bez obzira ispred koje političke stranke su izabrani. Skupštinska većina je usaglasila predloge i o njima danas odlučujemo, a narod će već za dvadesetak dana imati priliku da sudi o tome. Možda će novi direktori biti uspešniji. Direktor Turističke organizacije je bio prvi direktor, a u Kulturno-obrazovnom centru i ranije je bilo uspešnih direktora – rekao je Beserovac.

Za novu direktorku Turističke organizacije izabrana je Snežana Janjić, a za direktorku Kulturno-obrazovnog centra Tanja Jurišić.

 

Snezana Janjic - Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi
Snežana Janjić

Tanja Jurisic skupstina - Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi

Tanja Jurišić

Darko Masic - Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi
Darko Mašić
Ivan Radovanovic - Smenjeni direktori Turističke organizacije i KOC-a i izabrani novi
Ivan Radovanović

D.G.

Related Images: