Ambasador naslovna - Ambasador Republike Turske u poseti opštini Bogatić
ИСТАКНУТО ТРАКА

Ambasador Republike Turske u poseti opštini Bogatić

pin - Ambasador Republike Turske u poseti opštini Bogatić

Ambasador Republike Turske Mehmet Kemal Bozaj danas je u poseti opštini Bogatić povodom završetka rekonstrukcije četvorogodišnje Osnovne škole „Mika Mitrović“ u Banovom Polјu.

Za zamenu drvene stolarije i termoizolaciju fasade sredstva je donirala ambasada Republike Turske u Beogradu preko turske razvojne agencije „TIKA“.

Ambasador Turske je izrazio zadovolјstvo što je prvi zajednički projekat u opštini Bogatić bio usmeren na pobolјšanje uslova za školovanje dece u ovom selu, ocenjujući ga kao investiciju za budućnost.

Govoreći o saradnji dve države, Bozaj se osvrnuo na dosad realizovane infrastrukturne projekte i najavio nove u narednom periodu.

Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić se zahvalio ambasadi Republike Turske na donaciji i istakao da oko 60 učenika u jednom od najmanjih sela u opštini Bogatić sada sada ima savremenu i funkcionalnu školu.

Beserovac je uručio zahvalnice ambasadoru Turske, predstavniku Turske razvojne agencije i rukovodiocima projekta „Srbija u ritmu Evrope“ u okviru kojeg je uspostavlјena saradnja opštine Bogatić sa ambasadom Republike Turske.

D.G.

Ambasador1 - Ambasador Republike Turske u poseti opštini Bogatić Ambasador2 - Ambasador Republike Turske u poseti opštini Bogatić Ambasador3 - Ambasador Republike Turske u poseti opštini Bogatić

 

Related Images: