Rupe sajt - Od ponedeljka počinju radovi na putevima
ИСТАКНУТО ТРАКА

Od ponedeljka počinju radovi na putevima

pin - Od ponedeljka počinju radovi na putevima

Krpljenjem udarnih rupa na putevima i ulicama u ponedeljak će zvanično početi realizacija ovogodišnjeg programa JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve i izgradnju u oblasti putne infrastrukture.

– Od ponedeljka kreću radovi na krpljenju udarnih rupa u svim selima. Takođe u ponedeljak započinje i šljunčenje nekategorisanih puteva, a u utorak počinje asfaltiranje – potvrđuju u Direkciji.

Za prolećno i jesenje krpljenje udarnih rupa izdvojeno je 7,95 miliona dinara, šljunčenje košta 3,94 miliona, a najobimniji i najskuplji biće radovi na asfaltiranju puteva i ulica za koje je izdvojeno 19,3 miliona dinara.

– Nastaviće se presvlačenje asfaltom, započeto prošle godine, kolovoza na putu Klenje – Očage, kao i pravca Belotić – Mačvanski Metković, na kojem je takođe prošle godine urađena jedna deonica.  Osim ovih, asfaltiraće se ulice u Belotiću, Crnoj Bari, Glogovcu i Glušcima – navode u Direkciji.

Za razliku od ranijih godina, Putevi Srbije su ranije započeli sanaciju udarnih rupa na državnim putevima u opštini Bogatić. Radovi su u toku na putu Šabac – Bogatić, a nastaviće se pravcem do Badovinaca i Prnjavora.

D.G.

Foto: izvor Sajt JP Direkcija za građevinsko zemljište, puteve  i izgradnju Bogatić

Related Images: