Zavetnici naslovna - "Zavetnici" predstavili izborni program i poslaničkog kandidata Aleksandra Maletića
ИСТАКНУТО

„Zavetnici“ predstavili izborni program i poslaničkog kandidata Aleksandra Maletića

pin - "Zavetnici" predstavili izborni program i poslaničkog kandidata Aleksandra Maletića

Pokret „Zavetnici“, koji će na vanrednim parlamentarnim izborima učestvovati sa poslaničkom listom pod brojem deset, predstavio je večeras svoj program i poslaničkog kandidata iz Bogatića, radnika Aleksandra Maletića.

– „Srpski sabor Zavetnici“ je patriotska i rodoljubiva snaga, ni levica ni desnica. Mi zastupamo suverenizam koji podrazumeva odustajanje od evropskih integracija i pristupanja NATO paktu. Nama je Srbija najpreča – rekla je Milica Đurđević. – Iza „Zavetnika“ ne stoji niko, samo srpski narod i Bog, a svi drugi na političkoj sceni Srbije su nečiji „projekti“. Naša lista za parlamentarne izbore je spoj mladosti i iskustva, novih ljudi koji nisu kompromitovani, nikom ništa ne duguju i svakog mogu da pogledaju u oči.

Prvi zadatak vlade nacionalnog spasa koja treba da se formira posle izbora treba da bude izrada dugoročne strategije za povećanje nataliteta jer bi Srbi mogli da postanu manjina u sopstvenoj državi.

Aleksandar Maletic - "Zavetnici" predstavili izborni program i poslaničkog kandidata Aleksandra Maletića
Aleksandar Maletić, poslanički kandidat na listi „Zavetnika“

Poslanički kandidat Aleksandar Maletić založio se za referendum o pristupanju Evropskoj uniji i NATO-u.

– Srbija sa ovakvom vlašću postaje kolonija u koju će doći Nemac da uči naše seljake kako da gaje svinje, a stranci da kupuju našu zemlju i seljaci postanu najamni radnici. Kao da u Srbiji nema sposobnih, pametnih i vrednih seljaka i radnika – rekao je Aleksandar  Maletić, poslanički kandidat na listi „Srpskog pokreta Zavetnici“.

Related Images: