Naslovna sala Srednja - Završetak izgradnje fiskulturne sale u ugovorenom roku
ИСТАКНУТО СПОРТ

Završetak izgradnje fiskulturne sale u ugovorenom roku

pin - Završetak izgradnje fiskulturne sale u ugovorenom roku

Bojan Janković, predstavnik preduzeća „Axis group“ iz Kraljeva, čiji radnici izvode radove poslednje faze izgradnje fiskulturne sale Mačvanske srednje škole, izjavio je da će ispoštovati ugovornu obavezu i predviđene poslove završiti krajem maja.

Janković je danas obišao gradilište sa Nenadom Beserovcem, predsednikom Opštine Bogatić i Miroljubom Stanićem, predsednikom Sportskog saveza.

– Radovi se odvijaju planiranom dinamikom. Izvršena je montaža termo i elektro instalacija, gipsani radovi, unutrašnje stolarije, instalacija u sanitarnom delu, obavljaju se pripremni radovi za oblaganje tribine, a predstoji još uređenje unutrašnjih zidova i fasade – rekao je Janković.

Radovi se finansiraju iz opštinskog budžeta i koštaju 38,4 miliona dinara bez poreza.

– Zadovoljni smo što izvođač poštuje rok. Kada ova faza radove bude završena preostaje još da se uredi pod. Videćemo u koje svrhe će se koristiti prizemni deo koji je velike površine i šteta je da se koristi kao parking – rekao je Beserovac.

Posle pet godina nazire se kraj izgradnje sportskog objekta koji će koristiti učenici Mačvanske srednje škole za nastavu fizičkog vaspitanja, ali i sportski klubovi sa područja opštine. Kada se završi, sala bi mogla da bude i centar kulturnih zbivanja.

Izgradnja objekta je počela u proleće 2011. godine. Te godine je objekat ozidan, a sve do prošle godine ništa nije rađeno. U aprilu 2015. sredstvima iz zajma Evropske investicione banke, preko Ministarstva privrede, i namenskim sredstvima iz opštinskog budžeta, radovi su nastavljeni.

Sala petak 1 - Završetak izgradnje fiskulturne sale u ugovorenom roku

Sala tribine - Završetak izgradnje fiskulturne sale u ugovorenom roku

Related Images: