Grupa korigovana - Чланице певачке групе ФА "Ђидо" одушевиле публику у Атини!
АРТИКУЛИРАЊЕ ИСТАКНУТО

Чланице певачке групе ФА „Ђидо“ одушевиле публику у Атини!

pin - Чланице певачке групе ФА "Ђидо" одушевиле публику у Атини!

Чланице певачке групе ФА „Ђидо“ Ана Ковић, Мина Ђукић, Нина Драгићевић и Ања Милаковић вратиле су се из Атине, где су наступале у позоришном перформансу, приређеном под покровитељством Министарства културе Грчке.

Младе чланице певачке групе су у пројекту који има девет целина симболизовале четири девојчице које су за време бомбардовања Сарајева 1994. избегле у Грчку и песмом се захвалиле грчком народу за пружено уточиште од ратних страхота и љубав којом их је прихватио.

Ана, Мина, Нина и Ања су под руководством Зорана Пузића, шефа народног оркестра ФА „Ђидо“ и у пратњи Марка Симића, члана народног оркестра, извеле управо те песме – „Море изгрејала нане сјајна месечина“ и „Црвен цвете“.

У  „Какогиани“ театру, где се изводио програм манифестације,  певачкa групa je ималa четири наступа и публику одушевила изванредним гласовним способностима и врхунским извођењем.

Са првог путовања у иностранство и наступа пред атинском публиком амбасадори културе општине Богатић понели су импресивне утиске, одушевљени што су имали прилику да представљају ФА „Ђидо“ и општину Богатић у овом пројекту.

Фотографије: Марко Симић

Grcka 2 - Чланице певачке групе ФА "Ђидо" одушевиле публику у Атини!Grcka 1 - Чланице певачке групе ФА "Ђидо" одушевиле публику у Атини!

Related Images: