Naslovna 23 maj - У коалицији СНС и СПС, Бесеровац кандидат за председника Општине
ИСТАКНУТО ТРАКА

У коалицији СНС и СПС, Бесеровац кандидат за председника Општине

pin - У коалицији СНС и СПС, Бесеровац кандидат за председника Општине

Као што је и наговештено, већинску коалицију у Скупштини општине Богатић чине одборници изабрани за коалиционе листе коју предводи СНС и листе Социјалистичке партије Србије.

Након избора функционера Скупштине општине (поред Мирослава Дабића који је изабран за председника Скупштине, Велимирима Станчетића за заменика и Сандре Мишковић за секретара Скупштине општине), наставља се се конституисањем извршних органа власти.

За председника Општине Богатић предложен је Ненад Бесеровац, председник ОО СПС који ову функцију обавља од 2013. године.

У излагању одборницима Бесеровац је као најважније приоритете у наредном периоду истакао завршетак започетих пројеката изградње насипа на Дрини, фискултурне сале и загревања јавних установа термалном водом, а у области комуналне инфраструктуре завршетак канализације, реализацију пројекта водоснабдевања и унапређење заштитне животне средине.

Бесеровац је рекао да ће се залагати и за реформу општинске управе, унапређење јавности и одговоности у раду.

Он се осврнуо и на спекулације око наставка данашње седнице и формирања општинске власти. По њему беспотребно се подигла прашина, те ће данас седница бити завршена и конституисани сви органи скупштине и општине.

“Радићемо у пуном капацитету на остваривању задатака које од нас очекују грађани “, рекао је Бесеровац.

У току је тајно гласање за избор председника Општине Богатић.

Д.Г.

Related Images: