Skola Dublje naslovna - Bizarno - provalnici iz škole ukrali lopte i izvršili veliku nuždu nasred trpezarije!
ИСТАКНУТО ТРАКА

Bizarno – provalnici iz škole ukrali lopte i izvršili veliku nuždu nasred trpezarije!

pin - Bizarno - provalnici iz škole ukrali lopte i izvršili veliku nuždu nasred trpezarije!

Nepoznati provalnici su u noći između nedelje i ponedeljka obili vrata na zgradi Osnovne škole „Nikola Tesla“ u Dublju, ukrali nekoliko lopti i izvršili veliku nuždu u školskoj trpezariji!

– Pretpostavlja se da nije bio jedan, već najmanje dvoje provalnika. Ušli su tako što su razvalili šipke na metalnim vratima, ali nisu uspeli da provale dvoje vrata koja vode do hodnika, učionica i kancelarija. Zaglavili su se u školskoj trpezariji, odakle su iz magacina uzeli nekoliko lopti –  navodi direktor Živko Vukojević.

Sigurnosne kamere i alarm su instalirani samo u hodnicima i kancelarijama, pa  policija posle uviđaja za provalnicima traga na osnovu otisaka prstiju sa vrata i prozora i, nezvanično saznajemo, otiska patike broj 43 ili 44 sa stolice u trpezariji.

– Što su provalili u školu,  nekako i da shvatim jer lopovi i nasilnici više ne biraju metu. Ali, da se izvrši velika nužda nasred školske trpezarije, to valjda dosad nije zabeleženo i zaista je sramno što je tako nešto učinjeno u školi – zgrožen je direktor Vukojević.

Nasilnici su dosad više puta nameračili na zgradu škole u Dublju. Direktor kaže da su silne pare potrošili menjajući katance na elektro-ormaru za rasvetu na poligonu. U jednom trenutku, posle ko zna koliko kupljenih katanaca su odustali da ormar zaključavaju!

D.G.

Naslovna fotografija: izvor osnovneskole.edukacija.rs

Related Images: