Najbolji u sprotu - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
ИСТАКНУТО СПОРТ ТРАКА

Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и „Млади борац“

pin - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
10469144 665998923468746 2309658481579322279 o 150x225 - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
Александар Грновић

У традиционалној, четвртој по реди анкети слушалаца Радио Нешвила изабрани су најуспешнији појединици и колективи у спорту у 2016. години и проглашени најбољи по мишљењу стручног жирија Радио Нешвила и Спортског савеза.
Мишљење публике и жирија подударили су се у оцени да је атлетичар АК «Спринт» из Бадовинаца Александар Грновић заслужио да понесе титулу спортисте године.
«Млади борац» проглашен је за најбољи спортски колектив. Екипа из Дубља је, по мишљењу чланова стручног жирија заслужено заузела победнички трон после узбудљивих баражних утакмица за пласман у Окружну мачванску лигу и освајања Купа Фудбалског савеза општине Богатић.
– Успеси клуба су резултат доброг рада управе и других људи који су помагали. Као што смо некада играли у Српској лиги, очекујемо да заиграмо бар у зонском такмичењу – рекао је генерални секретар «Младог борца» Милан Машић.

Mladi borac - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
„Млади борац“ после узбудљивог баража се пласирао у Мачванску окружну лигу и освојио Куп општине Богатић
Masic 50 CRNO 300x450 - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
Милан Машић, ген. сек. „Младог борца“
Danilovic 50 CRNO 300x450 - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
Драгомир Даниловић, најбољи спортски радник

У категорији спортских радника жири је највреденијим оценио рад Драгомира Даниловића из ФК «Душко» из Клења, тренера пионирске школе. Он је награђен и због великог залагања да пионири и првотимци из Клења добију боље услове за тренинге и одигравање утакмице. У проткле две године његовим ангажовањем организоване су две донаторске манифестације како би се обезбедила средства за изградњу инфраструктурних објеката на игралишту, као основном услову за бављење младих спортом.

Pavlovic 50 CRNO 300x450 - Најбољи у спорту у 2016.: Грновић, Даниловић, Павловић и "Млади борац"
Митар Павловић, тренер ОРК „Мачва“, најуспешнији тренер

Митар Павловић, тренер ОРК «Мачва» проглашен је за најуспешнијег тренера.
– Успеси ОРК «Мачва» су резултат колективног рада, напорних тренинга, што је резултирало полуфиналном утакмицом купа против «Црвене звезде». Од рукометаша тек можете да очекујете врхунске резултате – поручио је Павловић.
Слушаоци Радио Нешвила су гласањем изабрали најбоље «по својој мери». Поред Александра Грновића, најбољег спортисте, највише гласова у анкети добили су Саша Јевтић, председник Школе фудбала «Дрина» из Бадовинаца (најбољи спортски радник), док је бадовиначка фудбалска школа добила највише гласова од предложених спортских колектива.

Related Images: