Preduztenici Slava Naslovna - Слава Удружења предузетника - уручена годишња признања! (ФОТО)
ИСТАКНУТО ТРАКА

Слава Удружења предузетника – уручена годишња признања! (ФОТО)

pin - Слава Удружења предузетника - уручена годишња признања! (ФОТО)

Опште удружење предузетника Богатић је на традиционалном свечаном скупу поводом крсне славе Три Јерарха признањима и захвалницама наградило успешне чланове.

Присуствовало је око 200 предузетника, које је поздравио председник удружења Зоран Мијатовић. Обратили су се и Велимир Стевић испред Асоцијације индустријалаца и предузетника Србије и Славољуб Анђелић из Уједињених синдиката Србије.

Годишња признања су добили: Драгомир Панић поводом 30 година рада СЗР „Панић“, Славиша Крсмић за 27 година рада, Др Драгомир Пејовић Ћира, Драган Чавић и Биљана Пузић („Тајмс“ – најстарији угоститељски објекат) поводом две и по деценије рада, Емина Лужа (мењачница „Стефани“) и Гордана Угљешић („Колачи Гоца“) за развој женског предузетништва, Марко Квачановић као најмлађи предузетник у последњих десет година (радњу пријавио у 17 години), Зоран Гачић („Гачића магаза“) за промоцију општине Богатић на сајмовима, Др Слободан Бобан Берић за хуманост и дугогодишњи рад у здравству и каменорезачкој делатности.

Посебна признања су примили Мирољуб Новаковић – „Рајко голубар“ за поновно оживљавање рада удружења, Мирослав Ђуричић за правну помоћ удружењу, Живан Јакшић за дугогодишњу помоћ удружењу и Војислав Воја Ерцеговчевић и Миливој Мија Кузмановић за сарадњу.

Драган Зорбић, зидар из Клења, добио је награду за оптимизам и позивиан приступ пословању.

Д.Г.

 

Related Images: