Parking Naslovna - Општина одустала, а он саградио паркинг на 18 ари у центру  Богатића - ево где и када ће почети да ради!
ИСТАКНУТО ТРАКА

Општина одустала, а он саградио паркинг на 18 ари у центру Богатића – ево где и када ће почети да ради!

pin - Општина одустала, а он саградио паркинг на 18 ари у центру  Богатића - ево где и када ће почети да ради!

[bws_googleplusone]

Општина је започела, па одустала од уређења паркинга у Богатићу, а Љубиша Тодић, предузимљиви власник предузећа „Дама компани“ је саградио паркинг у центру Богатића који ће  почети да ради 1. маја!

Иза „Агропапукове“ месаре, у строгом центру Богатића, и данас брекћу машине. При крају је уређење простора на којем ће ОД 1. маја возачи моћи да паркирају своје четвороточкаше.

-Увидели смо да у Богатићу нема довољно простора где би возачи паркирали аутомобиле. На пакрингу површине 18 ари чије уређење завршавамо моћи ће да се паркира око 100 аутомобила – рекао је Тодић.

За уређење паркинга предузеће „Дама компани“ уложило је  2 милиона динара. Започети сат паркирања наплаћиваће се 50 динара до 17 часова.

Викендом је паркинг намењен гостима свечане сале Wedding centar, која је у власништву овог предузећа, а у којој се организују свадбе и друга славља.

Д.Г.

Parking novi1 - Општина одустала, а он саградио паркинг на 18 ари у центру  Богатића - ево где и када ће почети да ради!

Parking novi - Општина одустала, а он саградио паркинг на 18 ари у центру  Богатића - ево где и када ће почети да ради!

Related Images: