IMG 481ad38d5d5d3791ff09aa49bca8c54c V - Раде Пузић ноћас остао без оваца - пси луталице починили масакр код колебе у "Лугу"  (Узнемирујући ФОТО)
ИСТАКНУТО ТРАКА

Раде Пузић ноћас остао без оваца – пси луталице починили масакр код колебе у „Лугу“ (Узнемирујући ФОТО)

pin - Раде Пузић ноћас остао без оваца - пси луталице починили масакр код колебе у "Лугу"  (Узнемирујући ФОТО)

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Када је јутрос отишао да нахрани стадо оваца код колебе у „Лугу“ домаћин Раде Пузић из Богатића је занемео пред призором који је затекао. IMG c48101dfe0bd1ab205f4677eea1e49f5 V 300x225 - Раде Пузић ноћас остао без оваца - пси луталице починили масакр код колебе у "Лугу"  (Узнемирујући ФОТО)

 Страшно! Осам трупова сам затекао, без глава. Две овце су још биле живе, али на издисају, јер су изуједане по глави, једна са откинутом њушком, а друга без очију. Овце су биле затворене на пашњаку где се налази колиба. Затекао сам разваљена врата, на основу чега закључујем да их је напало више паса луталица – прича Раде.

Пузић је овце пронашао на различитим местима на имању. Пси су им појели главе и исисали крв, а труп нису дирали. Две овце, које су преживеле масакр по препоруци ветеринара су успаване јер је процењено да не би преживеле.

Полицајци Полицијске станице из Богатића су обавили увиђај, а овце је прегледао ветеринар и установио да су две биле сјагњене, па је штета још већа. По тржишним ценама, Пузић је ноћас остао без најмање IMG 095e32bfad4f2dc6157446c298c2e769 V 300x225 - Раде Пузић ноћас остао без оваца - пси луталице починили масакр код колебе у "Лугу"  (Узнемирујући ФОТО)1.500 евра.

Пузић намерава да од Општине тражи одштету или да поднесе тужбу за накнаду штете

Д. Грујић

Пројекат суфинансиран из буџета Општине Богатић. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Related Images: