Sala Decembar Naslovna - За јубилеј Средње школе - нова сала и учионице
ИСТАКНУТО ТРАКА

За јубилеј Средње школе – нова сала и учионице

pin - За јубилеј Средње школе - нова сала и учионице

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

После четрдесет година од оснивања и седам година од почетка градње, коначно је завршена фискултурна сала у Мачванској средњој школи!
У уторак је обављена примопредаја завршних радова у оквиру којих је постављена спортска подна облога највишег стандарда и са FIBA сертификатом површине 1133 квадрата и седишта на трибинама. Завршени су и ситнији браварски, лимарски, молерско-фарбарски и електро радови.
До техничког пријема објекта и издавања употребне дозволе у наредних неколико дана обезбедиће се снабдевање електричном енергијом повезивањем сале на трафо-станицу.
Sala srednja skola 102 color 300x225 - За јубилеј Средње школе - нова сала и учионицеУ Мачванској средњој школи је завршена и изградња анекса зграде у којем су нове учионице, канцеларије и зубна ординација.
Директорка Милица Дражић истиче да су инвестиције у школи током ове године, у укупном износу око 30 милиона динара.
– Наредне године обележићемо четири деценије од изградње школе. Савремена спортска сала и нови простор унапређују услове за рад и школовање наших ученика. Као једина средњошколска образовна установа у општини Богатић заслужили смо да годину јубилеја обележимо значајним инвестицијама, јер је школа у свом трајању дала немерљив допринос средини у којој успешно ради – истакла је Дражић.

Д.Г.

Фотографије: Мачва Прес/Мачванска средња школа

Related Images: