Policija e1672320840543 - Шта је са овом децом - у Белотићу основац сломио нос полицајцу!
ИСТАКНУТО ТРАКА

Шта је са овом децом – у Белотићу основац сломио нос полицајцу!

pin - Шта је са овом децом - у Белотићу основац сломио нос полицајцу!

Полиција у Богатићу је поднела кривичну пријаву против малолетног  К.М. (2003.) због тога што је на Српску нову годину у Белотићу напао полицајце на дужности и сломио нос полицајцу Р.М., нанео лаке телесне повреде М.Д. (1972) и због недозвољених полних радњи над М.М. (1983.) из овог села.

Он је у недељу ујутро, после два сата, провалио у кућу М.М. која је спавала, мазио је, скинуо се и када се жена пробудила побегао кроз прозор. Потом је недалеко одатле песницом ударио М.Д. чији је ауто покушао да узме.

По позиву преплашене жене у кратком року је интервенисала полицијска патрола из Богатића, коју је напао и полицајцу Р.М.  сломио нос!

Полицајци су  савладали малолетника  и привели у станицу, где је саслушан. Тужилаштво и суд за малолетнике нису тражили лишавање слободе. Полиција је у редовном поступку поднела кривичну пријаву због три кривична дела – напада на службена лица у вршењу дужности и наношења тешких телесних повреда, наношења лаких телесних повреда и недозвољених полних радњи.

У школи коју похађа К.М.  рекли су да су почели поступак појачаног васпитног рада у који је, осим овог ученика и његових родитеља, укључена и  одељењска заједница.

Д. Г.

Related Images: