Srednja kraj skole - МАТУРАНТИМА МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ - НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ
ИСТАКНУТО ТРАКА

МАТУРАНТИМА МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ – НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ

pin - МАТУРАНТИМА МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ - НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ

[bws_googleplusone]

Ветеринарски, економски и финансијски техничари, машински техничари за компјутерско конструисање, техничари друмског саобраћаја и кувари, који су завршили школовање у Мачванској средњој школи, данас у примили дипломе, а  учесници републичких такмичења и „вуковци“ посебне награде.

Srednja vukovci 1 300x225 - МАТУРАНТИМА МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ - НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ
„Вуковци“ Мачванске средње школе

Од 129 ученика школовање је завршило 112, њих 35 су постигли одличан успех, а шест су за све четири године школовања у књижицама имали све петице и тиме заслужили дипломе „Вук Караџић“.

Крај школовања матурантима је честитала Милица Дражић, директорка Мачванске средње школе.

–  Драго ми је што сте били ученици наше школе, што сте нам указали поверење, што смо сарађивали и дружили се. Били сте дивни.  Поносни смо на вас – поручила је она.

Са највише књига са свечаности се кући вратила Тамара Дрезгић, пошто је уз Вукову диплому награђена и као ђак генерације. На овакву одлуку наставничког већа школе утицао је велики Тамарин успех – освајанје првог места на републичком такмичењу из пословне економије.

Tamara Drezgic 300x225 - МАТУРАНТИМА МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ - НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ
Тамара Дрезгић

Tamara Drezgic 1 - МАТУРАНТИМА МАЧВАНСКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ - НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИЕкономија ће овој девојци,  након стеченог звања економски техничар у Мачванској средњој школи, економија бити будуће занимање.

– Уписала сам се у одељење економских техничара зато што што волим економију. Наставићу студије и добро ми је дошло што сада не морам да учим за пријемни испит  јер сам као првак државе тога ослобођена. Труд и рад се увек, на крају, исплате. По завршетку факултета себе видим као ревизора у успешном предузећу, с обзиром да ме од прве године посебно привлачила ревизија – каже Тамара.

Д.Г.

 

 

Related Images: