SNS logo veliki - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ТРАКА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ

pin - САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС БОГАТИЋ

Општински одбор СНС Богатић доставио нам је саопштење за јавност, које објављујемо у целости.

Општински одбор Српске напредне странке у Богатићу овим путем упућује оштар протест и осуду непримерених догађаја и њихових починиоца, који су апсолутно цивилизацијски неприхватљиви, а који у последње време нарочито ескалирају и узимају маха. Повод је још једно у низу скандалозних понашања представника опозиционе сцене у нашој земљи. У недостатку квалитетних аргумената, профилисаног програма и идеја и јасне политике за коју би се залагали, ове групације истрошених и у сваком смислу компромитованих политичара су склонији томе да грађанимa понуде позивање на спровођење насиља над неистомишљеницима, рушење институција система, па чак и на најтеже облике угрожавања људских живота.

Последњи пример претходно наведеног, долази из нашег најближег окружења, односно из града Шапца. „Последњи бастион слободе и демократије у Србији“, како себе поносно представљају, свакодневно нам показују које демократске вредности промовишу и шта нуде као алтернативу грађанима и тренутној власти, оличеној у Српској напредној странци. Позивање на линч легитимно изабраног председника Србије, Александра Вучића (који је да подсетимо, добио подршку преко два милиона грађана наше земље на председничким изборима), које путем друштвених мрежа спроводи Мирјана Иванић, шефица кабинета градоначелника Шапца, Небојше Зеленовића је ништа друго него дотицање моралног, вредносног и политичког дна у сваком смислу речи. Патолошка мржња коју нескривено показују према човеку који је персонификација рада, труда и успеха данашње Србије је у стварности, ништа друго, него исказана мржња и према сопственом народу и својој држави, јер се очигледно, свим расположивим, најчешће недозвољеним средствима жели спречити напредак и просперитет земље у којој сви ми данас живимо. Криминал, корупција, хаос, распродаја свега онога што су генерације поштено стварале и трпање новца у своје џепове је њихова једина идеја водиља у бављењу политиком и основни смисао боравка на власти, али је то и политика коју је Србију довела до саме ивице банкротства, а наше грађане до просјачког штапа и осећаја потпуног безнађа. „Поштени“ Небојша Зеленовић и његова шефица кабинета би, пре свега, требали да објасне своје малверзације са 72 стана у власништву града , наравно грађанима Шапца,  а потом и целе Србије. То наравно нећемо доживети, али хоћемо и већ јесмо да ова гарнитура безобзирних људи пружа отворену подршку шиптарским сепаратистима на КиМ, притом, исказујући нескривене симпатије усред Пећи за њихову „проглашену независност“, као и да најбруталније блате, вређају и ниподаштавају своју земљу у Стразбуру, у Савету Европе.

Оваква непримерена и недопустива размишљања и деловања уперена против највиших носиоца државне власти и саме будућности Србије су за сваки вид осуде и представљају само исфрустриране авети прошлости, који нас непрестано подсећају пред каквим је понором Србија била са њима на власти и то не тако давно. На срећу пристојне, уређене и већинске Србије, та времена моћника, тајкуна и пљачкаша с једне стране и напаћеног и измученог, али храброг и поносног народа с друге, су иза нас. Грађани у демократком уређењу, на изборима указују поверење својим представницима и бирају власт, а не на улици, претећи насиљем, линчом и убиствима – тако је одувек било, тако ће и надаље бити. Управо захваљујући нашем народу, Србија гледа само ка напред, према периоду напретка и просперитета на свим пољима и истинске вере у пут којим је одлучно закорачила, предвођена Српском напредном странком и својим председником Александром Вучићем.

Related Images: