Policija Bogatic 1210x630 - ПОЛИЦАЈЦИ ПОМОГЛИ БОЛЕСНОЈ БАКИ - ПОКВАРИЛА СЕ БРАВА, ОСТАЛА ЗАКЉУЧАНА У КУПАТИЛУ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ПОЛИЦАЈЦИ ПОМОГЛИ БОЛЕСНОЈ БАКИ – ПОКВАРИЛА СЕ БРАВА, ОСТАЛА ЗАКЉУЧАНА У КУПАТИЛУ

pin - ПОЛИЦАЈЦИ ПОМОГЛИ БОЛЕСНОЈ БАКИ - ПОКВАРИЛА СЕ БРАВА, ОСТАЛА ЗАКЉУЧАНА У КУПАТИЛУ

Полицијска патрола у Богатићу је вечерас само сат након почетка „полицијског часа“ имала неуобичајену интервенцију, али су и овог пута полицајци потврдили да су на услузи грађанима.

Из једне куће у центру Богатића полицији је упућен позив због веома необичне ситуације – болесна и стара бака остала је закључана у купатилу јер се брава покварила.

Полицајци су, с обзиром да је до 5 ујутро забрањено кретање и најбољи мајстор за поправку брава у Богатићу Циндра није могао да дође, болесној старици у невољи помоги тако што су мајстора под полицијском пратњом довели да интервенише.

Припадници полицијске станице у Богатићу ће у време трајања ванредног стања и забране кретања више него раније бити на располагању грађанима да им пруже неопходну помоћ, али је неопходно да се обрате телефоном.

– Важно је да грађани поштују забрану кретања и да самоиницијативно не напуштају своје куће и станове, а нама се могу обратити у свако доба путем телефона 7786-571 – поручили су грађанима из полицијске станице у Богатићу.

Д.Г.

Related Images: