Sveti Sava Naslovna 1210x642 - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО  УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА ШКОЛСКУ СЛАВУ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА ШКОЛСКУ СЛАВУ

pin - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО  УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА ШКОЛСКУ СЛАВУ

Поводом празника, Савиндана, председник општине Богатић Милан Дамњановић упутио је честитку ученицима и наставницима.

Драги предшколци, ђаци и студенти, уважени наставници и професори, поводом школске славе – Светог Саве, у име својих сарадника и у своје лично име, упућујем вам најискреније честитке.

Обележавајући и славећи сваке године Савиндан, негујемо успомену на Растка Немањића – Светог Саву. Ни векови која нас деле нису могли да избледе сећање, преношено са генерације на генерацију на великог Светог Саву. Живот проведен у вери, духовности, мудрости, честитости и толеранцији је био његов избор и трајно опредељење. Негујемо успомену на сва његова дела као духовника и поглавара Српске православне цркве, законодавца, књижевника и писца, задужбинара и неимара, народног учитеља и заштитника српске писмености.

Нека свима нама његов живот и његова просветитељска мисија у ширењу знања буду инспирација и узор у проналажењу властитог животног пута и доношењу најважнијих и најисправнијих одлука, а његово дело трајно надахнуће и мисао водиља у нашим животним изборима.

ЖЕЛИМ ВАМ СРЕЋНУ СЛАВУ – СВЕТОГ САВУ!

Related Images: