Kanalizacija Beograd 1210x642 - ПОТВРЂЕНО: БОГАТИЋ, ДЕФИНИТИВНО У ПРОГРАМУ "ЧИСТА СРБИЈА" - КАНАЛИЗАЦИЈА ДО 2025. У ЦЕЛОЈ ОПШТИНИ!
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ПОТВРЂЕНО: БОГАТИЋ, ДЕФИНИТИВНО У ПРОГРАМУ „ЧИСТА СРБИЈА“ – КАНАЛИЗАЦИЈА ДО 2025. У ЦЕЛОЈ ОПШТИНИ!

pin - ПОТВРЂЕНО: БОГАТИЋ, ДЕФИНИТИВНО У ПРОГРАМУ "ЧИСТА СРБИЈА" - КАНАЛИЗАЦИЈА ДО 2025. У ЦЕЛОЈ ОПШТИНИ!

Општина Богатић је ушла у програм „ЧИСТА СРБИЈА“ који се односи на изградњу канализационе мреже на целокупној територији наше локалне самоуправе до 2025. године.

Данас је у Министарству за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру одржан први у низу радних састанака представника општине Богатић и ресорног министарства.

Централне теме састанка су били прецизна анализа тренутног стања, обим и рокови будућих радова, дефинисање траса за канализацију, решавање права власништва на локацијама, усклађивање планске документације итд.

На територији општине Богатић у плану је изградња канализационог система под називом „Богатић“ на који би били прикључени варошица Богатић и насељена места Клење, Дубље, Белотић, Црна Бара, Баново Поље, Глоговац и Совљак и канализационог система под називом „Салаш Црнобарски“ на који би се прикључила насељена места Бадовинци, Салаш Црнобарски и Очаге, док би се месне заједнице Глушци, Узвеће и Метковић повезале на регионални систем Шабац.

Related Images: