Vakcina 1210x642 - У ОПШТИНИ БОГАТИЋ ДАНАС 150 ЉУДИ ПРИМИЛО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ, ПОЗНАТО КАДА СЕ НАСТАВЉА ВАКЦИНАЦИЈА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

У ОПШТИНИ БОГАТИЋ ДАНАС 150 ЉУДИ ПРИМИЛО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ, ПОЗНАТО КАДА СЕ НАСТАВЉА ВАКЦИНАЦИЈА

pin - У ОПШТИНИ БОГАТИЋ ДАНАС 150 ЉУДИ ПРИМИЛО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ, ПОЗНАТО КАДА СЕ НАСТАВЉА ВАКЦИНАЦИЈА
Према плану, на два пункта у Клењу и Дубљу дневно ће се ревакцинисати 150 пацијената. Вакцинација првом дозом вакцине против Ковид-19 се наставља сутра свакодневно од 15 до 20 часова.

На оба вакцинална пункта, у Клењу и Дубљу данас је почела ревакцинација против вируса Ковид-19.

Другу дозу вакцине данас је примило 150 људи који су се први вакцинисали у јануару.

Др Александар Мартиновић, директор Дома здравља у Богатићу је апеловао да се грађани за ревакцинацију јаве на пункт где су примили прву дозу вакцине.

-Сутра се наставља вакцинација првом дозом вакцине на оба пункта и могу се вакцинисати само они пацијенти којима је заказан термин и који су о томе примили обавештење. Вакцинација првом дозом ће се обављати у здравственим амбулантама у Клењу и Дубљу само у другој смени, од 15 до 20 часова – рекао је Мартиновић за „Мачва Прес“.

Мартиновић додаје да има довољно вакцина и да ће, према плану, свакодневно на оба пункта први пут моћи да се вакцинише 100 пацијената.

Важно је, истиче Мартиновић, да се пацијенти јаве на пункт који им је наведен у обавештењу које им је прослеђено СМС поруком или мејлом.

Иако организација ревакцинације и наставак вакцинације захтевају ангажовање више лекара и медицинског особља, у Дому здравља су добро организовали целодневни рад на вакциналним пунктовима.

Д.Г.

Related Images: