8 MART CESTITKA 1120x642 - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО 8.МАРТ - МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО 8.МАРТ – МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

pin - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО 8.МАРТ - МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић, упутио је поводом празника 8. марта – Међународног дана жена, честитку следеће садржине:

Драге даме, срећан вам 8. март – Међународни дан жена. Будите поносне што сте жене, мудре, достојанствене и успешне!

Желим вам да будете остварене као ћерке, мајке, баке, супруге, да будете запослене и економски самосталне и да вам то нико не ограничава, да у свему имате подршку од нас – својих синова, мужева и колега.

Заслужујете пажњу, уважавање и нежност сваког дана, а не само 8. марта. Ви сте темељ и носилац сваке породице и покретач свих позитивних промена у друштву. Храброшћу, истрајношћу и позитивном енергијом којом зрачите доприносите свеопштем напретку и просперитету, а наша земља уз вас иде сигурним кораком у бољу и лепшу будућност.

Као истинским промотерима друштвених и породичних вредности, основни задатак и обавеза институција и читавог система остаје унапређење вашег економског и социјалног положаја, његово оснаживање и боља заступљеност и видљивост. Један од мојих главних задатака од првог дана мандата председника општине јесте да свим трудницима, породиљама и мајкама уопште омогућимо што боље услове за живот и рад и пружимо им што већу подршку и такав концепт ћемо задржати и убудуће. Сваког дана морамо да покажемо колико ценимо све што чините за нас, ваш труд, посвећеност и да вам узвратимо на подједнако леп начин.

Још једном, изражавам дубоку захвалност и поштовање и упућујем најсрдачније честитке поводом 8. марта, а вашим породицама желим пуно здравља, среће и успеха.

Председник општине Богатић

Милан Дамњановић

Related Images: