Skupstina 29032021 5 - ЗАСЕДАО ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ - УСВОЈЕН И ВАЖАН ДОКУМЕНТ ЗА ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ЗАСЕДАО ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ – УСВОЈЕН И ВАЖАН ДОКУМЕНТ ЗА ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ

pin - ЗАСЕДАО ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ - УСВОЈЕН И ВАЖАН ДОКУМЕНТ ЗА ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ

На данашњој осмој седници Скупштине општине Богатић, пред одборницима се нашло укупно 13 тачака дневног реда.

Најзначанија тачка дневног реда био је Предлог одлуке о изради Плана детаљне регулације за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода „Салаш Црнобарски“ у општини Богатић.

Такође, дата је сагласност на Програм рада Туристичке организације општине Богатић за 2021. годину, као и на Програм  рада Културно-образовног центра Богатић за 2021. годину.

Skupstina 29032021 3 840x630 - ЗАСЕДАО ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ - УСВОЈЕН И ВАЖАН ДОКУМЕНТ ЗА ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ
Седницом је председавао Синиша Пузић, председник Скупштине општине Богатић

Две тачке су се односиле на пословање Јавно комуналног предузећа „Богатић“ Богатић и то: Предлог Закључка о давању сагласности на Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из Програма пословања  предузећа за период од 01.01. – 31.12.2020. године и Предлог Закључка о давању претходне сагласности на предлог Правилника о раду ЈКП „Богатић“.

Одборници су једногласно усвојили и Одлуку о образовању Савета за здравље општине Богатић, Одлуку о утврђивању ерозивног подручја и мера за спречавање штета од ерозија на територији општине Богатић и Одлуку о овлашћеним и оспособљеним правним лицима од посебног значаја за заштиту и спашавање у редовним делатностима и у ванредним ситуацијама.

Skupstina 29032021 1 840x630 - ЗАСЕДАО ЛОКАЛНИ ПАРЛАМЕНТ - УСВОЈЕН И ВАЖАН ДОКУМЕНТ ЗА ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ
Одборници усвојили важан докуменат за изградњу канализације – Предлог одлуке о изради Плана детаљне регулације за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода „Салаш Црнобарски“

На самом почетку седнице, одборници су обавештени о формирању одборничке групе Српске радикалне странке у Скупштини општине Богатић, коју ће убудуће чинити четири члана. Одборницима СРС Драгану Аћимовићу и Александру Вешићу, придружили су се независни одборници Тијана Пејовић и Бранислав Јуришић, који су напустили редове Социјалистичке партије Србије.

Related Images: