Trotoar Naslovna 1100x642 - ЗАВРШАВА СЕ ИЗГРАДЊА 2,4 КИЛОМЕТРА ТРОТОАРА У СВЕТОМ ПОЉУ У БОГАТИЋУ (ФОТО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ЗАВРШАВА СЕ ИЗГРАДЊА 2,4 КИЛОМЕТРА ТРОТОАРА У СВЕТОМ ПОЉУ У БОГАТИЋУ (ФОТО)

pin - ЗАВРШАВА СЕ ИЗГРАДЊА 2,4 КИЛОМЕТРА ТРОТОАРА У СВЕТОМ ПОЉУ У БОГАТИЋУ (ФОТО)

Обилазећи градилиште Милан Дамњановић, председник Општине Богатић истакао да ће локална самоуправа инвестирати у изградњу тротоара са циљем унапређења безбедности учесника у саобраћају, нарочито деце и најстаријих. – Сматрамо да у свакој улици која се налази недалеко од прометних саобраћајница мора да се изгради нови тротоар – поручио је Дамњановић.

Радови на изградњи тротоара у Улици свето поље у Богатићу се полако приводе крају.

Тим поводом су председник општине Богатић Милан Дамњановић и председник Скупштине општине Богатић Синиша Пузић, као и одборник из Богатића у Скупштини општине Драгана Радовановић обишли завршне радове и изразили задовољство виђеним.

-Ово је деоница на којој је заиста недостајао функционални тротоар, а грађани су се оправдано жалили и тражили да се евидентни проблем реши. Близина путног правца Сремска Митровица – Бадовинци и изразита фреквентност саобраћаја нас је навела на хитну реакцију. Новоизграђени тротоар се простире у укупној дужини од 2.400 метара и нема никакве сумње да ће умногоме подићи безбедност свих учесника у саобраћају, посебно пешака и бициклиста. Ми се као општинско руководство трудимо да потребе наших суграђана реално сагледамо, а потом у складу са могућностима дата обећања и испунимо и због тога ми је изузетно драго да смо успели да реализујемо овај пројекат – рекао је председник општине Богатић Милан Дамњановић.

Дамњановић је додао да је локална самоуправа донела одлуку да у будућности инвестира у изградњу тротоара на територији наше општине и да се у свакој улици која се налази недалеко од прометних саобраћајница мора изградити нов тротоар.

Бићемо истрајни у намери да унапредимо тренутно стање и на тај начин сачувамо нашу децу и најстарије, јер су они и најугроженије категорије становништва – изјавио је председник општине Богатић Милан Дамњановић.

.

Related Images: