Sanintet stigao Naslovna 1024x642 - ДР АЛЕКСАНДАР МАРТИНОВИЋ: НОВИ САНИТЕТ ЋЕ УНАПРЕДИТИ ЗДРАВСТВЕНЕ УСЛУГЕ (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

ДР АЛЕКСАНДАР МАРТИНОВИЋ: НОВИ САНИТЕТ ЋЕ УНАПРЕДИТИ ЗДРАВСТВЕНЕ УСЛУГЕ (ВИДЕО)

pin - ДР АЛЕКСАНДАР МАРТИНОВИЋ: НОВИ САНИТЕТ ЋЕ УНАПРЕДИТИ ЗДРАВСТВЕНЕ УСЛУГЕ (ВИДЕО)

Ново санитетско возило са најсавременијом опремом, које је Дому здравља у Богатићу, преко Министарства здравља, донирано у оквиру пројекта УСАИД и Програма Уједињених нација за развој у Србији (УНДП) од данас је укључено у возни парк ове установе.

Др Александар Мартиновић, директор Дома здравља истакао је да је возило данас регистровано и да ће, уз два санитета којима располаже хитна служба, у наредном периоду знатно бити унапређен квалитет услуга у хитним случајевима.

Мартиновић је истакао да је вредност возила 7 милина динара, а вредност савремене опреме којом је опремљено око 5 милиона динара и захвалио се на донацији Министарству здравља и локалној самоуправи.

Миланка Бановац, главна сестра службе хитног и ургентног пријема показала је опрему која се налази у новом санитетском возилу и изразила задовољство што ће омогућити брзе и ефикасне итнервенције на терену, збрињавање пацијената у хитним ситуацијама и транспорт до болнице уз адекватну медицинску помоћ.

Sanitet Banovac 840x630 - ДР АЛЕКСАНДАР МАРТИНОВИЋ: НОВИ САНИТЕТ ЋЕ УНАПРЕДИТИ ЗДРАВСТВЕНЕ УСЛУГЕ (ВИДЕО)

Уз лекаре, медицинске раднике, возаче и руководство Дома здравља, скромној свечаности уприличеној поводом проширења возног парка савременим санитетским возилом, присуствовали су и Милан Дамњановић, председник Општине Богатић и Матија Миловановић, помоћник председника Општине.

Related Images: