Oftalmolog Naslovna - ДР МАРТИНОВИЋ: ОВОГ МЕСЕЦА СТИЖЕ ОПРЕМА ЗА ОФТАЛМОЛОШКИ КАБИНЕТ У ДОМУ ЗДРАВЉА (ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

ДР МАРТИНОВИЋ: ОВОГ МЕСЕЦА СТИЖЕ ОПРЕМА ЗА ОФТАЛМОЛОШКИ КАБИНЕТ У ДОМУ ЗДРАВЉА (ВИДЕО)

pin - ДР МАРТИНОВИЋ: ОВОГ МЕСЕЦА СТИЖЕ ОПРЕМА ЗА ОФТАЛМОЛОШКИ КАБИНЕТ У ДОМУ ЗДРАВЉА (ВИДЕО)

Почетком рада офталмолошког кабинета унапређује се и заокружује специјалистичко-консултативна делатност у Дому здравља. Услуге лекара специјалиста све доступније у овој установи, па не морају да путују у Шабац. За опремање офталмолошког кабинета Општина Богатић издвојила више од 2.000.000 динара.

У наредних месец дана у Дому здравља биће опремљен офталмолошки кабинет – потврдио је за Мачва Прес др Александар Мартиновић, директор ове установе.

Раније је најављено да ће у Дому здравља радити лекар специјалиста офталомогије и то ће бити остварено. Неопходна опрема је поручена и биће испоручена у наредних месец дана, а више од 2.000.000 динара за набавку је издвојено из буџета Општине Богатић.

– У Дому здравља је развијена специјалистичко-консултативна делатност, имамо интернисту, пнеумофтизиолога, радиолога, психијатра и неуролога, и на овај начин заокружујемо ову делатност. Излазимо у сусрет потребама грађана и омогућавамо да им специјалистичке услуге буду доступније у Богатићу – каже др Мартиновић.

Убудуће пацијенти неће морати да путују у Шабац да би обавили специјалистички офталомошки преглед, јер ће преглед очију и комплетну дијагностику моћи да обаве у Дому здравља у Богатићу.

Д.Г.

Погледајте изјаву др Александра Мартиновић, директора Дома здравља у Богатићу.

Related Images: