Badovinci Novo rukovodstvo 1000x642 - МИРОСЛАВ ШЕСТИЋ - НА ЧЕЛУ РУКОВОДСТВА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ БАДОВИНЦИ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МИРОСЛАВ ШЕСТИЋ – НА ЧЕЛУ РУКОВОДСТВА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ БАДОВИНЦИ

pin - МИРОСЛАВ ШЕСТИЋ - НА ЧЕЛУ РУКОВОДСТВА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ БАДОВИНЦИ

-Пружићу свој максимум у пословима на уређењу наших Бадовинаца и даљем напретку – изјавио је Мирослав Шестић, нови председник Привременог органа Месне заједнице Бадовинци

Месна заједница Бадовинци добила је ново руководство. За председника привременог органа у овом селу изабран је Мирослав Шестић, одборник у Скупштини општине Богатић.

На самом почетку мандата представљен је начин рада и циљеви, које је потребно остварити у наредном периоду.

– Пре свега, велика одговорност свих нас у Савету да будемо на располагању нашим суграђанима и свим њиховим потребама. Трудићемо се да будемо оперативно ефикасни и да решавамо проблеме мештана у што краћем року. Желимо да будемо препознатљиви по таквом приступу како би грађани Бадовинаца могли бити поносни на своје представнике. Имамо много младих људи који су заинтересовани да помогну свом селу и који су се укључили у рад и то нас изузетно радује, а на свима нама је да мноштво идеја које имамо и спроведемо у дело. С обзиром на ограничене надлежности месне заједнице, сарадња са локалном самоуправом мора бити на највишем могућем нивоу – рекао је Шестић.

sestic - МИРОСЛАВ ШЕСТИЋ - НА ЧЕЛУ РУКОВОДСТВА МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ БАДОВИНЦИ
Миросалв Шестић

Он је додао да је резултат разговора са највишим представницима локалне законодавне и извршне власти, председником Скупштине општине Богатић Синишом Пузићем и замеником председника општине Богатић Теодором Теодоровићем обећана помоћ руководству месне заједнице Бадовинци на многим пољима.

-Сложили смо се да Бадовинци по свом географском положају, броју становника, потенцијалима и традицији заслужују максималну пажњу и подршку. Ускоро нас очекује шљунчење пољских путева, тарупирање растиња поред атарских путева, затим и пројектовање тротоара у Карађорђевој улици. Санирање путне мреже, квалитетно одржавање комуналне инфраструктуре и побољшање пружања административних услуга је одређено као приоритет. Оно што могу јавно да обећам да ћу дати максимум у раду на даљем уређењу и унапређењу наших лепих Бадовинаца – изјавио је Мирослав Шестић.

Related Images: