Skupstina 30 jun Naslovna 1000x642 - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ИЗГЛАСАНЕ ПРОМЕНЕ У ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ...
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ИЗГЛАСАНЕ ПРОМЕНЕ У ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ…

pin - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ИЗГЛАСАНЕ ПРОМЕНЕ У ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ...

Одборници Скупштине општине Богатић су, на данас одржаној седници, усвојили одлуку о завршном рачуну буџета за 2020. годину.

Skupstina 30 jun 1 840x630 - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ИЗГЛАСАНЕ ПРОМЕНЕ У ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ...
Бранко Даниловић, начелник Општинске управе образложио је одлуку о завршеном рачуну буџета и више других предлога

Предлог одлуке образложио је Бранко Даниловић, начелник Општинске управе, који је истакао да су у прошлој години остварени приходи у износу 703,8 милиона, а расходи 706,3 милиона динара. Приходи и расходи у општинској каси су „испеглани“ ребалансом, с обзиром да су првоби тно били планирани већи и приходи и расходи. Одступања су, оценио је Даниловић, испољена због финансирања капиталних инвестиција, што је било планирано да се оствари из кредита.

Изгласан је и састав комисије која ће одлучивати о додели јавних признања локалне самоуправе. Према овом решењу, Милан Дамњановић је председник комисије, његов заменик Теодор Теодоровић, а чланови комисије су Драгослав Јосиповић, Душанка Ковачевић, Игор Рашевић и Дарко Машић.

Skupstina Ljiljana Jurisic 840x630 - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ИЗГЛАСАНЕ ПРОМЕНЕ У ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ...
Извештај о раду Центра за социјални рад образложила је в.д. директорка Љиљана Јуришић

Након што је Љиљана Јуришић, в.д. директорка Центра за социјални рад образложила извештај о раду ове установе прошлој години, он је и усвојен.

Скупштина се сагласила са покретањем поступка за куповину земљишта ради проширењеа гробља у Глушцима и усвојила одлуке о одређивању локација које ће служити као сточна гробља и о оснивању заједничке службе за цивилну заштиту и смањење ризика од катастрофа у сливу Дрине.

Skupstina 30 jun 840x630 - СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ: УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ИЗГЛАСАНЕ ПРОМЕНЕ У ОПШТИНСКОМ ВЕЋУ...
Милан Дамњановић: смена у општинској већу – потребни су млађи и енергичнији кадрови

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић образложио је предлог да се Зоран Мијатовић из Метковића разреши функције члана Општинског већа и уместо њега изабере Иван Мутавџић.

По процедури о овоме су се одборници изјашњавали тајним гласањем.

Д.Г.

Related Images: