Svi za Kosmet Naslovna 1000x642 - ПОКЛОНИТЕ ШКОЛСКИ ПРИБОР ДЕЦИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ - МОЖЕТЕ ПОМОЋИ НА ВИШЕ НАЧИНА
ИСТАКНУТО ТРАКА

ПОКЛОНИТЕ ШКОЛСКИ ПРИБОР ДЕЦИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ – МОЖЕТЕ ПОМОЋИ НА ВИШЕ НАЧИНА

pin - ПОКЛОНИТЕ ШКОЛСКИ ПРИБОР ДЕЦИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ - МОЖЕТЕ ПОМОЋИ НА ВИШЕ НАЧИНА

Помозите да и деца на Косову и Метохији на почетку нове школске године имају школски прибор. Можете донирати нове свеске, оловке, бојице, темпере…. све што је потребно једном ђаку, уплатити донацију на жиро-рачун или послати СМС на број 4030. За више информација контактирајте Јелену Филиповић на број 064/5455945

Прикључите се акцији прикупљања школског прибора за децу на Косову и Метохији

Хуманитарна организација Сви за Космет из Београда и ове године покренула је акцију опремања школараца на Косову и Метохији потребним прибором.

Прошле године подељено је 1.500 комплета школског прибора у 40 места, а вредност акције је била преко три милиона динара. Ове године добротвори су се окупили  у 11 држава, а у 51 граду и надају се одличном резултату.

– С обзиром на тешку  ситуацију, много деце нема све што им је потребно за нормално школовање. Након успешних акција претходних година, позивамо све добре људе којима су Косово и Метохија у срцу, да се ове тешке 2021. године, сходно својим могућностима, прикључе овој важној иницијативи помагања деце на Космету –  кажу из организације.

Можете да учествујете тако што ћете донирати нове свеске, оловке, гумице, лењире, шестаре, бојице, темпере и све остало што је потребно једном ђаку. Могуће су и новчане донације за куповину прибора, које су за дијаспору  једино и могуће.

Уплате су могуће преко жиро рачуна 285-2295090000074-05, као и Пејпала (szknemacka@gmail.com), али и слањем СМС поруке у вредности од 100 динара на број 4030.

Списак донатора можете проверити на сајту www.svizakosmet.org.

Додатне информације о начинима уплате као и о току акције потражите на поменутом сајту, као и на Фејсбук и Инстаграм страницама организације.

Акција траје до 15.септембра.

Svi za Kosmet1 445x630 - ПОКЛОНИТЕ ШКОЛСКИ ПРИБОР ДЕЦИ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ - МОЖЕТЕ ПОМОЋИ НА ВИШЕ НАЧИНА

Related Images: