Asfalt centar Naslvona 1000x642 - НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ У БОГАТИЋУ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ У БОГАТИЋУ

pin - НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ У БОГАТИЋУ

Сам центар Богатића добио је још једну потпуно обновљену капиталну саобраћајницу. Завршне радове на  уређењу Улице војводе Степе у Богатићу обишао је председник општине Богатић Милан Дамњановић са сарадницима и том приликом у разговору са извођачима и присутним медијима изнео своје импресије.

Asfalt centar1 840x630 - НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ У БОГАТИЋУ

-У каквом се стању налазио коловоз у Улици војводе Степе најсликовитије показује драстична разлика коју данас сви заједно можемо да видимо. О значају и вредности ове инвестиције за грађане, привреду и читаву нашу локалну заједницу сувишно је и трошити речи. У име грађана општине Богатић и у своје лично име, захваљујем се Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и Јавном предузећу „Путеви Србије“ што су након наших упућених дописа и директних разговора које смо иницирали и водили препознали хитну потребу за овим радовима и дали позитиван одговор на реализацију читавог овог посла – рекао је Дамњановић

Он је изразио задовољство што је у току ове године на територији општине Богатић укупно рехабилитовано 13 километара државних путева, али и да су неопходна нова улагања у путну инфраструктуру, те да је свестан свих проблема који прате ову тематику (обезбеђивање финансијских средстава, велика фреквентност и оптерећеност саобраћаја, појава претовара тешких камиона и слично).

Asfalt centar2 840x630 - НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ У БОГАТИЋУ

-Управо из тог разлога наставићемо нашу истрајну борбу да нашу путну мрежу из године у годину побољшавамо и чинимо је што квалитетнијом и безбеднијом за све учеснике у саобраћају. Верујем да је пред нама још много нових асфалтираних километара, како на државним путним правцима који пролазе кроз нашу територију, тако и на нашим локалним путевима и улицама – закључио је Дамњановић.

(Саопштење кабинета председника Општине Богатић)

Asfalt centar 840x630 - НОВИ АСФАЛТ У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ СТЕПЕ У БОГАТИЋУ
DCIM\100MEDIA\DJI_0755.JPG

Related Images: