SNS CESTITKA USKRS - СНС БОГАТИЋ ОСУДИО ПРОТЕСТЕ И БЛОКАДЕ ПУТЕВА: ПРОМОЦИЈА НАСИЉА КАО ИЗРАЗ НЕМОЋИ
ИСТАКНУТО

СНС БОГАТИЋ ОСУДИО ПРОТЕСТЕ И БЛОКАДЕ ПУТЕВА: ПРОМОЦИЈА НАСИЉА КАО ИЗРАЗ НЕМОЋИ

pin - СНС БОГАТИЋ ОСУДИО ПРОТЕСТЕ И БЛОКАДЕ ПУТЕВА: ПРОМОЦИЈА НАСИЉА КАО ИЗРАЗ НЕМОЋИ

Општински одбор Српске напредне странке Богатић најоштрије осуђује насилне и незаконите протесте и блокаде путева које организују и спроводе они који су већ навикли да изазивају хаос и да својим понашањем узурпирају права и слободе грађана наше земље – наводи се у саопштењу достављеном медијима и додаје:

Политичка позадина ових недемократских поступака је више него јасна. Међутим, као и много пута до сада, преварили су се у процени безрезервне подршке коју већинска Србија пружа Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу.


Промовисање насиља од стране организатора и учесника ових окупљања као нуђење алтернативе квалитетном политичком програму и очигледним и видљивим резултатима Српске напредне странке је јасан показатељ немоћи, али и злобе тих људи. Они су направили такав избор као и пут којим су кренули, а најбољу оцену таквог приступа даће бирачи на следећим изборима.


Наша порука је више него јасна: уверени смо у најубедљивију победу Српске напредне странке до сада, јер смо сигурни да ће грађани своје поверење пре дати онима који Србију доказано воде у лепшу и просперитетнију будућност, него онима који бирају овакав примитиван начин политичке борбе. 

аопштење Општинског одбора Српске напредне странке Богатић)

Related Images: