Naslovna 1000x642 - У ШКОЛИ У ГЛОГОВЦУ ИЗГРАЂЕН САНИТАРНИ БЛОК - ЂАЦИ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ ПОЉСКИ ТОАЛЕТ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

У ШКОЛИ У ГЛОГОВЦУ ИЗГРАЂЕН САНИТАРНИ БЛОК – ЂАЦИ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ ПОЉСКИ ТОАЛЕТ

pin - У ШКОЛИ У ГЛОГОВЦУ ИЗГРАЂЕН САНИТАРНИ БЛОК - ЂАЦИ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ ПОЉСКИ ТОАЛЕТ

Ангажовањем руководства локалне самоуправе и уз финансијску помоћ и подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја основци и предшколци у Глоговцу добили нов, савремено опремљен санитарни блок. Ова школа, иако једна од најстаријих у Мачви, једина је до сада имала пољски тоалет. – Решили смо дугогодишњи проблем. Инвестирање у боље услове за образовање деце је наш приоритет – истакао је Теодор Теодоровић, заменик председника општине Богатић.

2 2 472x630 - У ШКОЛИ У ГЛОГОВЦУ ИЗГРАЂЕН САНИТАРНИ БЛОК - ЂАЦИ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ ПОЉСКИ ТОАЛЕТ

Завршени су радови на изградњи и уређењу санитарног блока у издвојеном одељењу основне школе “Јанко Веселиновић” у Глоговцу. Пројекат је реализован уз финансијску помоћ и подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

У друштву представника месне заједнице Глоговац, ову установу посетио је заменик председника општине Богатић Теодор Теодоровић који том приликом није крио своје одушевљење виђеним.

-У овој школи на задовољство, пре свега, ученика и свих запослених решен је дугогодишњи проблем. Веома је важно да деца похађају школу у адекватним условима, али нажалост, нарочито у сеоским срединама се често дешава да су они недовољно добри. Зато овај нови и модеран санитарни чвор представља корак напред у побољшању услова, али је наравно, потребно наставити значајније улагање у образовне установе у нашим селима. Инвестирање у боље и квалитетније услове за образовање деце један је од наших зацртаних приоритета у раду. Издвајањем из општинског буџета, као и путем различитих конкурса и јавних позива која расписују министарства Владе Републике Србије можемо умногоме поправити стање ствари у овој области, почев од вртића, преко основног до средњег образовања – истакао је Теодоровић.

1 2 472x630 - У ШКОЛИ У ГЛОГОВЦУ ИЗГРАЂЕН САНИТАРНИ БЛОК - ЂАЦИ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ ПОЉСКИ ТОАЛЕТ
4 1 472x630 - У ШКОЛИ У ГЛОГОВЦУ ИЗГРАЂЕН САНИТАРНИ БЛОК - ЂАЦИ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ ПОЉСКИ ТОАЛЕТ

Related Images: