8 mart ruza - ДАМЊАНОВИЋ ЧЕСТИТАО МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА
ИСТАКНУТО ТРАКА

ДАМЊАНОВИЋ ЧЕСТИТАО МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

pin - ДАМЊАНОВИЋ ЧЕСТИТАО МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА

Милан Дамњановић, председник општине Богатић, упутио је поводом 8. марта, Међународног дана жена честитку следеће садржине:

Milan Damnjanovic Obradjeno - ДАМЊАНОВИЋ ЧЕСТИТАО МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЖЕНА
Милан Дамњановић,
председник општине Богатић

Драгим суграђанкама, припадницама нежнијег пола, честитам празник, 8. март – Међународни дан жена. Овај дан сваке године представља повод да застанемо, погледамо око себе и схватимо колико тога вам заправо дугујемо.

Желим да вам се захвалим на свему и да вас подсетим на непроцењиву важност вашег деловања како у сфери друштвеног и политичког живота, тако и у сегменту очувања породице и традиције српског народа. Ви сте покретач великих идеја и инспирација за многа достигнућа. Наставите да будете снажне, успешне, храбре и одлучне у свему што радите и нека вам се сви снови и наде остваре.

 Најмање што можемо да урадимо за вас јесте да покажемо колико ценимо све што чините за нас и да вам узвратимо са љубављу и пажњом током сваког дана у години.

 Још једном, изражавам дубоку захвалност и поштовање и упућујем вам најсрдачније честитке поводом 8. марта, а вашим породицама желим пуно здравља, среће и успеха.

Related Images: