Naslovna 10 - (ФОТО) У УЗВЕЋУ АСФАЛТИРАНА НАЈДУЖА УЛИЦА, ПОСЛЕ АСФАЛТА НОВЕ АКЦИЈЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

(ФОТО) У УЗВЕЋУ АСФАЛТИРАНА НАЈДУЖА УЛИЦА, ПОСЛЕ АСФАЛТА НОВЕ АКЦИЈЕ

pin - (ФОТО) У УЗВЕЋУ АСФАЛТИРАНА НАЈДУЖА УЛИЦА, ПОСЛЕ АСФАЛТА НОВЕ АКЦИЈЕ

У Узвећу је завршено асфалтирање Улице Андрије Војиновића, у месној заједници Узвеће у дужини од 1400 метара.

Осмеси и задовољна лица грађана представљају покретачку снагу нашег рада. Овде у Узвећу нема тапкања у месту ни давања празних обећања јер су управо грађани иницирали и упорно инсистирали да после много година једна од насељенијих и свакако најдужих улица у селу добије коловоз пресвучен новим слојем асфалта. Чим су се стекли услови, успешно смо реализовали  инвестицију, а након асфалта, морамо решити и још низ текућих питања са којима су ме упознали чланови Савета месне заједнице – рекао је Милан Дамњановић, председник општине Богатић који је са представницима привременог органа месне заједнице присуствовао финишу радова.

 Дамњановић је поновио да је свако село у општини Богатић подједнако важно, у шта су се грађани наших месних заједница већ уверили од када је нова власт преузела одговорност у управљању локалном  самоуправом. Цела општина је градилиште и у сваком селу се изводе инфраструктурни радови за које су мештани истакли да су најхитији и најважнији.

– Наравно да нећемо стати са инфраструктурним улагањем, већ ћемо у складу са могућностима, а у сарадњи са агилним руководством месне заједнице настојати да у ближој будућности обезбедимо најбоље услове живота за све Узвећане – рекао је Дамњановић.

Related Images: