Jelena Dragicevic Naslovna - ВЕЛИКИ УСПЕХ: ЈЕЛЕНА ДРАГИЋЕВИЋ ИЗ БОГАТИЋА ПОБЕДИЛА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ КУВАРА
ИСТАКНУТО ТРАКА

ВЕЛИКИ УСПЕХ: ЈЕЛЕНА ДРАГИЋЕВИЋ ИЗ БОГАТИЋА ПОБЕДИЛА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ КУВАРА

pin - ВЕЛИКИ УСПЕХ: ЈЕЛЕНА ДРАГИЋЕВИЋ ИЗ БОГАТИЋА ПОБЕДИЛА НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ КУВАРА

На Републичком такмичењу угоститељских школа за ученике трећег степена који се школују за куваре, конобаре и посластичаре, које је одржано у Крагујевцу, Јелена Драгићевић, ученица Мачванске средње школе из Богатића освојила је прво место у категорији јело по избору од понуђених намирница за две особе.

Шампионско признање Јелена је освојила у тешкој конкуренцији такмичара из 29 средњих школа из Србије тако што је освојила највише бодова у теоријском и практичном делу.

Јелена је припремила пилећи филе са сосом од кајмака и бадемом на пиреу од броколија, а маштовитошћу и кулинарским умећем фасцинирала жири овогодишњег такмичења.

Велики успех Јелена је постигла уз подршку своје менторке, професорке Анђелке Поповић.

Јелена се у Богатић вратила са златном медаљом и дипломом, а као победник Републичког такмичења имаће лакшу проходност приликом уписа на високе школе или факултете.

Д.Г.

У фото-галерији: Јелена Драгићевић по завршетку такмичења са професорком Анђелком Поповић, за време такмичења, погледајте како изгледа јело које је Јелена припремила на такмичењу, а на последњој фотографији је екипа Мачванске средње школе на такмичењу: професорка Анђелка Поповић, Јелена Драгићевић, Лука Вуковић и разредни старешина професор Алберт Панић

Related Images: