3 1210x642 - ЗА ВЕЋУ БЕЗБЕДНОСТ: РАДОВИ НА РАСКРНИЦИ У БАДОВИНЦИМА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ЗА ВЕЋУ БЕЗБЕДНОСТ: РАДОВИ НА РАСКРНИЦИ У БАДОВИНЦИМА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ

pin - ЗА ВЕЋУ БЕЗБЕДНОСТ: РАДОВИ НА РАСКРНИЦИ У БАДОВИНЦИМА У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ

Реконструкција опасне раскрснице на државном путу IIБ реда Глоговац – Бадовинци – Прњавор, у месној заједници Бадовинци, која ће допринети побољшању безбедности свих учесника у саобраћају, у завршној је фази реализације.

У питању је изузетно фреквентна и непрегледна раскрсница, са високим интензитетом саобраћаја на коју се наслањају улице краља Александра, краља Петра, Милоша Обилића и Поп Тешина и где су се годинама уназад дешавале саобраћајне несреће због чега су мештани упућивали многобројне апеле и молбе ка локалној самоуправи.

У сарадњи са Јавним предузећем „Путеви Србије“ прешло се са речи на дело. У зимском периоду урађена је пројектна документација, а почетком грађевинске сезоне почели су радови на подлози коловозне конструкције и постављању хоризонталне и вертикалне сигнализације.

Данашње радове обишли су представници локалне самоуправе и месне заједнице Бадовинци који су се сложили у оцени да је било крајње време да се предузму потребне активности како би се трајно решио проблем небезбедне раскрснице у овом селу и да Бадовинци као највећа месна заједница у општини Богатић заслужују више улагања и већу пажњу и подршку.

Related Images: