Naslovna - УСВОЈЕНИ РЕБАЛАНС И ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ВИШЕ ЦЕНЕ КОМУНАЛНИХ УСЛУГА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

УСВОЈЕНИ РЕБАЛАНС И ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ВИШЕ ЦЕНЕ КОМУНАЛНИХ УСЛУГА

pin - УСВОЈЕНИ РЕБАЛАНС И ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА, ВИШЕ ЦЕНЕ КОМУНАЛНИХ УСЛУГА

Одборници Скупштине општине Богатић данас су на ефикасном заседању које је трајало 50 минута усвојили 15 одлука, међу којима се издвајају одлуке о ребалансу овогодишњег буџета и завршном рачуну буџета за прошлу годину, које је образложила Оливера Маштраповић, саветница у општинској управи.

Три тачке дневног реда односиле су се на пословање ЈКП „Богатић“. Након уводног излагања директора Владана Попадића одборници су већином гласова прихватили извештај о тромесечном пословању и сагласили се са предложеним повећањем цена комуналних услуга због, како је образложено, поскупљења енергената, као и са одлуком надзорног одбора ЈКП „Богатић“ о кредитном задужењу.

Општина ће, како је прихваћено, непосредном погодбом купити земљиште у Улици Павла Орловића ради проширења и уређења Фрајтовића сокака.

Скупштина је дала сагласност на измењени статут Народне библиотеке „Јанко Веселиновић“ и усвојила План јавног здравља у наредних пет година, који је образложио Ђорђе Јуришић, члан радне групе за израду овог документа.

Усвојена су и кадровска решења у школским одборима основних школа у Бадовинцима и Глушцима и Мачванској средњој школи.

Д.Г.

Related Images: