Prijem za glumce 2023 - ПОСЛЕ УСПЕХА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПРИМИО ГЛУМЦЕ ПОЗОРИШТА "ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ"
АРТИКУЛИРАЊЕ ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ПОСЛЕ УСПЕХА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПРИМИО ГЛУМЦЕ ПОЗОРИШТА „ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ“

pin - ПОСЛЕ УСПЕХА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПРИМИО ГЛУМЦЕ ПОЗОРИШТА "ЈАНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ"

Председник Општине Милан Дамњановић je приредио пријем за глумце аматерског позоришта „Јанко Веселиновић“ поводом великог успеха на смотри позоришног аматеризма “Витомир Вита Стефановић” у Великој Плани, где је представа “Црна кутија”, у режији Иване Терзић, проглашена најбољом на фестивалу, а Мина Шанковић добила награду за најбољу глумицу.

Дамњановић је изразио велико задовољство и срећу што наша средина има овакве глумце и рекао да ће се локална самоуправа трудити да Аматерском позоришту пружи сваку подршку и помоћ.

„Позитивно и похвално је да у нашем малом месту имамо што више културних дешавања. Позориште чине људи, а наш понос је што имамо вас као промотере истинских вредности. Сви смо ми на истом задатку подизања и ширења културе у нашој општини, са разликом да нас ви уметници својим радом и делима свакодневно оплемењујете – рекао је Дамњановић.

Захваљујући се глумцима „на свему што чине, јер дајући све од себе, заједничким напорима и уметничким креацијама успешно остварују своју мисију и увек блистају у пуном сјају“, Дамњановић је истакао да је велика част за Богатић што има успешне глумце аматере који успешно представљају Богатић.

Д.Г.

Related Images: