Cestitka Uskrs Damnjanovic 1000x642 - ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

pin - ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БОГАТИЋ

Поводом Васкрса, најрадоснијег хришћанског празника, честитку је упутио Милан Дамњановић, председник општине Богатић. У честитки се наводи:

Свим православним верницима, његовој Светости Патријарху српском г. Порфирију, Преосвећеном Епископу шабачком Јеротеју, свим епископима, свештенству и монаштву наше Српске православне цркве, у име општине Богатић као и у своје лично име, честитам највећи хришћански празник Васкрс са жељом да исти прославите у здрављу, миру, љубави, срећи, благостању и напретку.

У временима изазова, овај празник нам говори да можемо да се издигнемо изнад свих неправди, мржње, нетолеранције и да покажемо снажну опредељеност ка истинским вредностима, непоколебљивост доброг, исправног и хуманог.

Божја воља и васкрснуће на нашем духовном тлу огледају се кроз истинско снажење вере и постулата православља. Треба сви заједно да што више јачамо дух јединства и солидарности међу свом нашом православном браћом и сестрама као и да снажимо везе националног и духовног идентитета.

Радосни празник Христовог васкрсења нека буде надахнуће за јачање међусобног разумевања, ширења племенитости и стварање сигурније будућности за сваког појединца.

Христос васкрсе! Ваистину васкрсе!

Related Images: