Fudbal Fudbalska lopta e1691578946613 - ОД САДА БЕЗ ПЛАЋАЊА - ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА УПИС У ШКОЛУ ФУДБАЛА "МАЧВА 1929"
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ОД САДА БЕЗ ПЛАЋАЊА – ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА УПИС У ШКОЛУ ФУДБАЛА „МАЧВА 1929“

pin - ОД САДА БЕЗ ПЛАЋАЊА - ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА УПИС У ШКОЛУ ФУДБАЛА "МАЧВА 1929"

Коначно је деци и младима нешто доступно бесплатно – ФК „Мачва 1929“ позваo децу и младе да се упишу у школу фудбала без плаћања

Фудбалски клуб „Мачва 1929“ Богатић је највећи и најуспешнији фудбалски клуб на територији општине. Клуб који је у својој дугој традицији остварио запажене спортске успехе и изнедрио значајна имена мачванског и српског фудбала окренуо се ка самој суштини „најважније споредне ствари на свету“ – деци!

Желимо да вратимо фудбалу старе вредности игре и развоја вештине. Талената овим просторима сигурно не мањка. Сведоци смо да ново дигитално доба, интернет и друштвене мреже стварају нови језик који се данас препознаје као посебна карактеристика млади хљуди. И поред свих својих неспорних предности у њему су нажалост, деца све мање присутна на игралиштима, отуђени су од природе и једни од других. Игра је замењена видео играма, а често и улицом.

Зато је Фудбалски клуб „Мачва 1929“ Богатић одлучио да организује бесплатну школу фудбала – сви који воле овај јединствени предивни спорт могу да нам се придруже и да потпуно бесплатно завире у свет фудбалске игре. Вршимо упис нових чланова у свим категоријама, од претпетлића до омладинаца са циљем да кроз рад, забаву и дружење изграде своју личност, а у исто време стасају у добре фудбалере и још боље људе. Биће едуковани основним елементима технике фудбала, фер плеју, али исто тако лепом понашању уз гаранцију другарске атмофере у којој ће се осећати пријатно и сигурно.

Деца која имају таленат и природни дар за спорт, некада немају могућност да тренирају и никада не добију праву шансу. Из тог разлога сматрамо да је овај пројекат феноменалан и преко потребан, јер омогућава широј бази малишана да се укључе у спорт.

Добродошли! Ваш Фудбалски клуб „Мачва 1929“ Богатић – наводи се у саопштењу клуба.

Related Images: