Doktor pevac - ДОКТОР ДИНЧИ ЛЕЧИ И ПЕСМОМ - СНИМИО ЈЕ СВОЈ ПРВЕНАЦ
ИСТАКНУТО РЕГИОН ТРАКА

ДОКТОР ДИНЧИ ЛЕЧИ И ПЕСМОМ – СНИМИО ЈЕ СВОЈ ПРВЕНАЦ

pin - ДОКТОР ДИНЧИ ЛЕЧИ И ПЕСМОМ - СНИМИО ЈЕ СВОЈ ПРВЕНАЦ

Магистар ургентне медицине Ирдин Динчи недавно је упловио је у естрадне воде. Школовао се у Швајцарској, али је нашу народну музуку одувек волео. Из хобија је почео да пева и пре неколико месеци је снимио песму „Победник сам ја у свему“. Одмор је искористио за промоцију сингла на радио и тв станицама у Србији и БИХ.

– Почео сам промоцију од Шапца, јер је ово крај који је био талија многим естрадним именима. Поред Шабана Шаулића и Љубе Аличића који су рођени Шапчани, у кафанама у Мачви певали су Шемса Суљаковић, Халид Муслимовић, Саво Радусиновић, Недељко Бајић Баја и други. Њима се посрећило, а верујем да ћу и ја бити исте среће. Обишао сам медије у Ваљеву, Убу и Београду и одличне су реакције – каже певач.

Ирдин Динчи се нада да ће успети да усклади пословне обавезе и посети Шабачки вашар.

– Чуо сам да је ова манифестација нешто посебно. Договарао сам са пријатељем хармоникашем  Банетом Васићем и вољни смо да дођемо на вашар, јер ниједан од нас никада није био. Причају колеге које су наступале под шатрама да је то невероватан осећај и да се на концертима и наступима не може доживети ништа слично – закључује Динчи.

Related Images: